Matthieu De Winter verlaat Saatchi & Saatchi Brussels

22bd850Eind vorig jaar werd Yves Van Landeghem benoemd tot CEO van Saatchi Brussels, geflankeerd door Jan Teulingkx als Executive Creative Director, Matthieu De Winter als Managing Director, Alexander Cha’ban als Creative Director en Roland Minnoy als CFO. Vandaag werd in onderling overleg beslist dat Matthieu De Winter zijn eigen weg opgaat. Matthieu was sinds 3 jaar mee verantwoordelijk voor de business en klanten die Saatchi mee vernieuwden, maar de verwachtingen voor de toekomst liggen toch verder uit elkaar.

Matthieu De Winter verduidelijkt: “De richting die het nieuwe bureau, mede onder impuls van het netwerk, wil uitgaan verschilt teveel van mijn eigen verwachtingen en ambities. We hebben dit heel goed doorgepraat, en beslist dat we best onze eigen weg gaan. No hard feelings. Watik nu ga doen? Kleine sabbat, en dan er terug invliegen.”

“Ik zou Matthieu graag bedanken voor de zuurstof die hij in dit bureau bracht toen hij hier een paar jaar geleden begon, en voor het professionalisme, de gedrevenheid en de inzet in de loop der jaren. Ik wens hem veel succes met zijn volgend project en ben er zeker van dat hij nog van zich zal laten horen”, besluit Yves Van Landeghem.

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!