Laundry Pod

The-Laundry-Pod

Is het een Airfryer, is het een slazwierder? Neen het is de Laundry Pod! (Zing voor effect.)

Of je hebt momenteel een vrij hoog what the f*ck-gehalte, of je bent aan het wegdromen bij onze Belgische Mega Mindy. Welke van de twee het ook moge zijn, richt nu je aandacht op de Laundry Pod. Waarom? Heel simpel: de Laundry Pod is eigenlijk een compact en mobiel, eco-vriendelijk wasmachine.

Inderdaad, je hoort het goed. Dit kleine toestel (dat inderdaad wel gelijkenissen toont met een slazwierder) is in staat om in slechts enkele minuten een beproefde hoeveelheid vuile kleren te wassen. En dit zonder de tussenkomst van elektriciteit en met minder dan 5 liter water! Een enorm verschil wanneer je kijkt naar de hoeveelheid water die conventionele wasmachines gebruiken per lading (zo’n 50 liter!). Om dan nog maar te zwijgen over het energieverbruik. De minime milieu-impact van de Laundry Pod is dus een grote stap vooruit op vele vlakken.

Laundry Pod

Minder verbruik is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. En dan heb ik het niet enkel over het besparen van elektriciteit en water. Vergeet de kosten van je fitnessabonnement ook maar meteen, want enkele minuten je was doen met de Laundry Pod wordt een goede work-out voor je armen. Win-win!

De video hieronder toont mooi aan hoe het toestel gebruikt wordt:

Zou jij je gewone wasmaschine inruilen voor dit exemplaar?

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!