Kant-en-klare avatars voor mock-ups

uifaces-start-w550

UiFaces is een nieuwe app, die Social Media integreert. Een unicum in design. Met uiFaces kan je makkelijk sociale netwerken opnemen in je design mock-up. Dankzij de grote flexibiliteit is het geschikt voor elk gebruik.

Caleb Ogden, een Silicon Valley freelancer, kwam op het idee en ontwikkelde deze app. UiFaces beslaat één enkele pagina. de linkerzijde is bevolkt met Twitter avatars, die manueel geselecteerd werden door Ogden. De rechterzijde heeft drie sliders, waarmee je de lay out van het avatar-overzicht kan bepalen. Indien je vindt dat je avatar op uiFaces thuishoort, informeer Caleb dan via Twitter.

uifaces-controls-w550

Met de eerste slider pas je de grootte van de avatar aan, gaande van 10 tot 120 pixels. De tweede slider bepaalt de afstand tussen de verschillende avatars.  Tenslotte verander je de vorm van de avatars, hoekig of afgerond, met behulp van de laatste slider.

Is je configuratie helemaal in orde voor je designproject? Neem een screenshot en paste het in je mock-up.

Ook al is uiFaces kersvers op de app-markt, het is een vernuftige en gebruiksvriendelijke tool voor interface designers. En bovendien gratis!

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!