Interieur Awards 2014: get on the design radar!

Postcard interieur awards

De Interieur Awards zijn sinds 1972 een belangrijk onderdeel van de Biennale Interieur. Bovendien vormen ze een belangrijke springplank voor jonge, beloftevolle designers. De indrukwekkende historiek van gerenommeerde juryleden en internationale deelnemers maken van de Awards een gegeerd evenement in de design-wereld.

Wil je deelnemen? Dat kan in twee categorieën: Objects en -nieuw in deze editie- Spaces.

Creëerde je een voorwerp of object dat relevant is leefomgeving én dat ons dagelijks leven verbetert? Dien dan je kandidatuur in vóór 30 april 2014. De briefing vind je hier. De 20 geselecteerde winnaars presenteren hun prototype tijdens de Biennale Interieur in oktober 2014. De eerste prijs is goed voor 2500 euro.

De Objects-jury is een verzameling van grote namen: Rolf Hay (Hay), Lina Kanafani (Mint Shop), Matylda Krzykowski en Robert Klanten.

Spaces vormt een gloednieuwe uitdaging tijdens deze editie. De opdracht? Ontwerp een bar concept tussen 80 en 120 m² groot en met minstens 50 zitplaatsen voor de Biennale Interieur 2014. Dien je idee in vóór 30 januari 2014. Vijf winnaars krijgen de kans om hun idee te realiseren met een productieteam én met een budget van elk 10.000 euro!

Wie jureert in deze categorie? Philippe Grohe, Francesca Sarti, Noé Duchaufour Lawrance en Lowie Vermeersch.

Voor designers is het een kans om hun werk te tonen aan een internationaal publiek: juryleden, bezoekers, professionele contacten,…  Interesse? Go for it!

Meer info, briefings en registratie op de Interieur website. Succes!

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!