Go creative…go Beyonderground!

SITE_about

Het Kunstencentrum in Hasselt is op 26 en 27 april de locatie voor BeyondergroundDit tweedaags festival werd door vier jonge, Hasseltse designers uit de grond gestampt. Met dit event willen ze hun stad transformeren in een creatief mekka, een plaats waar fun centraal staat.

Het aanbod van Beyonderground is zeer gevarieerd: lezingen, optredens, debatten, grafische lichtshow, workshops, exposities, winkels, muziek, …vergezeld van een hapje en een drankje. The fantastic four maakt er dus een interactief, creatief feest van. Geen stilzitters op Beyonderground, maar enthousiaste deelnemers! 

Bovendien is het festival een internationale trekpleister: grafisch designers, artiesten, creatievelingen,… vanuit de hele wereld hebben  26 en 27 april met stip in hun agenda genoteerd. Poets dus alvast je Engels op, maar een mondje Frans, Duits, Spaans, Portugees, Japans, Fins, Chinees of Noors is altijd meegenomen.

Na dit weekend vaart niet alleen je talenknobbel er wel bij, maar zal ook je creatief experimenteergehalte ongetwijfeld een boost kennen. Klaar voor nieuwe inspiratie, boeiende netwerking en véél creativiteit? Go Beyonderground!

Een ticket kost €75 (toegang + Beyonderground boek en goodie bag) en koop je hier.

Van 4 april tot 5 mei kan je ook tijdens Beyonderground Graphic City 3 gratis creatieve routes doorheen Hasselt volgen:

  1. Street Art Tour
  2. Hotspot Tour
  3. Beyonderground Tour

Ready? Creatief Hasselt ontvangt je met open armen.

SITE_news_040413-21

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!