Design Fusion strijkt op 14 december neer in C-mine in Genk

Design FusionOp 14 december vindt in C-mine in Genk Design Fusion plaats, de jaarlijkse designhoogmis van Design Platform Vlaanderen. Je kan er gratis kennis maken met internationaal toonaangevende sprekers die hun visie delen op de hedendaagse designwereld.

Naast inspirerende talks voor de designers van vandaag, denkt het Design Platform Vlaanderen ook al aan de designers van morgen. Voor hen wordt er per leeftijdscategorie een creatieve workshop voorzien. Zo mogen kinderen tussen 6 en 8 jaar bijvoorbeeld hun eigen speelgoed ontwikkelen met oud verpakkingsmateriaal, terwijl de 15-plussers aan de slag gaan met onder andere 3D-printers en lasercutters.

De hele dag staat in het kader van de designtriënnale Conflict & Design. De tentoonstelling rond dit onderwerp opent ‘s avonds om 19u en zal nog lopen tot 9 maart 2014. Je kan er meer dan 70 designconcepten ontdekken die de maatschappelijke relevantie van design aantonen.

Wil je graag eens zien hoe het er tijdens Design Fusion aan toe gaat, dan kan je hieronder het verslag van vorig jaar bekijken.

Praktisch

Locatie: Genk – C-Mine, Evence Coppéelaan 91
Openingsuren: vanaf 13u30
Toegang is gratis, maar vooraf inschrijven is wel verplicht.

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!