Creativeskills.be-nieuws… Uw wekelijkse update!

340172433038_pswr2g1Z_l
Source: Kelli Anderson

Het is stilaan een wekelijkse traditie…het Creativeskills.be-nieuws in een notedop. Geen paniek dus indien u onze artikels deze week moest missen. We vatten alles nog even samen voor u:

Maes blikken in oorverdovend design

Maes en muziek, dat gaat samen als bier en cafés. Kijk maar naar de jarenlange samenwerking tussen de bierbrouwer met talloze muziekfestivals en concertzalen. Of de Maes be.Music Box containerconcerten en Maes Music Cargo dat binnenkort onze richting komt uitgevaren. Om hun band met muziek nog extra in de verf te zetten, lanceerde het biermerk op 23 mei alvast 6 nieuwe ontwerpen op basis van 6 bekende songtitels. Voor deze limited edition reeks kan je terecht in elke supermarkt.

Creativeskills.be lanceert iPhone en iPad app

Goed nieuws! Voortaan kan je onze vacatures in de creatieve sector raadplegen overal waar je jouw iPhone of iPad meesleurt. Op de trein, tram, bus. Vanuit jouw bed. Of misschien wel vanop ‘t toilet?

Say Cheese met Brustagram: Bru en TBWA laten je foto’s smaken op Instagram en Facebook

Het was te denken. De kersverse campagne van Bru loopt amper een paar weken en werd al meteen opgepikt door social netwerkers. Heb jij een fototoestel of een smartphone? En bruis jij van de creativiteit? Toon dan hoe Bru je gerechten laat smaken en deel je foto’s via de Facebookpagina of via Instagram met de hashtag Brustagram.

Sailfish OS – Klikken versus vegen

Naast de grote spelers zoals iOS en Android beginnen ook andere besturingssystemen zich stilaan te ontwikkelen. Linux kondigde Ubuntu touch aan, Samsung wil met Tizen zijn stempel drukken op de softwaremarkt en nu komt Jolla met Sailfish op de proppen. Iets met bomen en bos? Inderdaad.

Vijf vacatures in de communicatie uitgelicht

Do what you love, and you’ll never have to work a day in your life. Een wijze leuze, maar makkelijker gezegd dan gedaan? Dan heb je de vacatures op Creativeskills.be nog niet ontdekt! Miste je ze de afgelopen week? Geen nood, wij zetten ze met plezier op een rijtje.

Stages: ontdek de praktijk bij scholen en bedrijven

Naar aanleiding van onze eerdere artikels over stages, polste ik een aantal bedrijven en scholen over deze topic. Dit leidde tot onderstaande interviews, waarbij zowel bedrijven als scholen aan bod komen. De professionele aanpak viel me op, net als het feit dat er toch nog wat onduidelijkheid heerst over de rechten en plichten. Elke Haemelynck, HR Adjunct bij ING Belgium, licht toe.

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!