Creative Jumpers Master Class: springen in 10 sessies

master class creative jumpers antwerp management school

Creative Jumpers: vorig jaar nog een bootcamp van 3 dagen, dit jaar een echt Master Class van 10 sessies. De Antwerp Management School heeft er duidelijk zin in: nóg meer creatieve ondernemers, die overlopen van ideeën, de kneepjes van een business plan bijbrengen, zodat hun onderneming groeien kan.

Voor wie de Master Class bedoeld is? Creatievelingen die al even bezig zijn en een professionele sprong willen maken. Creatieve entrepreneurs die een duurzame structuur voor hun reeds bestaande activiteiten willen opzetten. Ondernemers die een idee willen lanceren in samenwerking met een creatieve onderneming of organisatie. Herken je jezelf in één van deze omschrijvingen en vind je bijscholing van belang? Bekijk dan of je agenda in het najaar nog vrij is voor de eerste langlopende Creative Jumpers Master Class.

strip alix creative jumpers_finalIn deze opleiding kom je niet alleen de economische realiteit en jezelf tegen, maar aan de Antwerp Management School tref je zeer zeker een hele hoop andere interessante mensen. De coaches, zoals Anne Chapelle bijvoorbeeld, zakelijk leider van het Antwerpse modehuis dat ontwerpers als Ann Demeulemeester en Haider Ackermann herbergt. En ook je mede-studenten, die vast en zeker met dezelfde twijfels en goesting door het werkleven stappen.

Op 9 september krijg je een proevertje: tijdens een infosessie kan je bij Annick Schramme, Academic Director, al je vragen over de opleiding kwijt. Daarna laat ze het woord aan Sofie Jacobs en Walter van Andel  van het Flanders DC Kenniscentrum aan Antwerp Management School tijdens de 2de Creative Industries Talk. Je krijgt van hen een stukje over de dominante denkkaders van de creatieve industrieën in Vlaanderen. En daarna? Netwerken, netwerken, en pintjes drinken!

 

 

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!