Antwerpen verwelkomt nieuwe Coworking Space ‘Indian Caps’

In Antwerpen is er recent een nieuw Coworking Space bijgekomen genaamd Indian Caps. Indian Caps was vroeger een oud uniformatelier in het hartje van Antwerpen en werd de voorbije maanden omgetoverd tot een creatieve en flexibele Coworking Space met tal van mogelijkheden en faciliteiten.

Screen Shot 2013-11-15 at 1.28.44 PM
Coworking Space Indian Caps

Zo zijn er maar liefst 9 werkplaatsen beschikbaar, diverse meeting rooms, een keuken en zelfs een bar. Uiteraard is er ook wifi en tal van benodigdheden zoals een printer, scanner, … noem maar op. En het beste van al, je kan dit pareltje heel eenvoudig bereiken met het openbaar vervoer. Win win!

Wil je zelf gebruik maken van een van de vele mogelijkheden die Indian Caps aanbiedt? Ga zeker een kijkje nemen op hun website voor meer informatie en het (heel democratische) kostenplaatje. Hieronder alvast een voorsmaakje van de mooi ingerichte ruimtes.

Screen Shot 2013-11-15 at 1.29.24 PM
Coworking Space Indian Caps

Voor wie de controle over zijn wenkbrauwen of gezichtsuitdrukkingen even leek te verliezen bij het horen van Coworking: geen zorgen, ik leg het snel even uit.

Mensen die onafhankelijk samenwerken in eenzelfde ruimte, dat is Coworking. Coworking heeft vele voordelen: je hoeft niet te investeren in kantoor- en vergaderruimtes én het is aantrekkelijk voor zij die (al dan niet als freelancer) anders thuis werken, voor mensen die vaak reizen en/of mensen die doorgaans werken in afzondering.

Het is bovenal ook de ideale manier om creatieve mensen bij elkaar te brengen. Wat je professionele netwerk onmiddellijk naar een hoger niveau tilt. (Voor de eeuwige fans van Het Eiland: Michel Drets is flying!)

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!