Aantal Adobe Creative Cloud-leden overschrijdt de grens van half miljoen

adobe-creative-cloud

2 miljoen gebruikers van gratis Creative Cloud-lidmaatschap

Adobe heeft bekend gemaakt dat Adobe Creative Cloud de grens van 500.000 betalende, individuele leden is gepasseerd. Daarnaast zijn er twee miljoen gebruikers van een gratis of trial lidmaatschap geregistreerd. Het gratis lidmaatschap is voor veel klanten een aanmoediging geweest om over te stappen op een betaald Creative Cloud-lidmaatschap.

“Het aantal geïnteresseerden in Creative Cloud blijft stijgen”, zegt David Wadhwani, senior vice president, Digital Media Business bij Adobe. “Het bereiken van een half miljoen leden in minder dan een jaar, is een sterke indicatie voor een groeiende vraag naar onze continue productinnovaties.”

De groei in leden van Creative Cloud wordt gedreven door het aantrekkelijke prijspeil en de frequente product-, feature- en service-verbeteringen die geboden worden. Adobe’s recente overname van Behance, het social media-platform voor creatieve professionals, versterkt de strategie van Adobe om indrukwekkende community-features te kunnen bieden in Creative Cloud.

Over Creative Cloud

Adobe Creative Cloud is een dienst op lidmaatschapsbasis die gebruikers voorziet van een ongelimiteerde beschikbaarheid van alle Adobe Creative Suite desktopapplicaties, inclusief andere applicaties zoals Adobe Photoshop Lightroom, Adobe Muse, Adobe Edge Tools & Services, game-ontwikkel tools en integratie met de Adobe Touch Apps. Met een Creative Cloud-lidmaatschap hebben gebruikers ook toegang tot publishing-diensten om apps en websites te leveren. Daarnaast hebben leden de beschikking over publishing-diensten voor het leveren van apps en websites, cloud-opslag en de mogelijkheid om te synchroniseren naar elk apparaat en beschikking over nieuwe producten en exclusieve updates, zodra deze worden uitgebracht.

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!