Stage Digital Design
bij Thinline in hartje Gent

Thinline is een jong en gedreven webbureau uit het hartje van Gent. We ontwerpen en bouwen websites, web applicaties, webshops, kortom alles wat maar web ademt. We bedenken en werken digitale strategieën uit en zorgen voor een professionele online communicatie. Thinline staat voor persoonlijke samenwerking met creatieve specialisten, die telkens opnieuw het onderste uit de kan halen. Een klein team met grote ambities en een doorgedreven passie voor het web, klaar om uw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen.

symbol_web-design
  • Gent
  • Werkplek: flexibel
  • Ervaringsniveau: stage

Ben je op zoek naar een stageplaats als grafisch vormgever (m/v) met een voorliefde voor het web? Dan is Thinline misschien wel iets voor jou!

Bij Thinline houden we ervan om onze kennis te delen en creatievelingen een duwtje in de rug te geven. Zit je vol inspiratie en motivatie? Ben je altijd bereid om bij te leren?

Jouw profiel

  • Je bent gebeten door design en hebt een voorliefde voor het web.
  • Grafische programma's als Photoshop, Illustrator, Figma, ... hebben geen geheimen voor jou.
  • Je bent gedreven en enthousiast en weet dat over te brengen in jouw werk.
  • Je wil groeien en staat open voor feedback.
  • Je kan zelfstandig werken en hebt een groot doorzettingsvermogen.

Wat kan je verwachten?

Een stage is om bij te leren en nieuwe dingen te ontdekken. We verwachten dus niet dat je van dag één alles kan. We trachten jou zoveel mogelijk te laten proeven van de "echte" wereld. Je werkt op diverse projecten en wordt continu uitgedaagd om het beste in jou naar boven te halen.

Intensieve stage

Bij Thinline houden we er ons aan om de plaatsjes beperkt te houden. We trachten jou zoveel mogelijk te betrekken en gaan voor een intensieve stage. Tenslotte is het de bedoeling dat je heel wat bijleert en hebben wij heel wat kennis te delen op een korte tijd.

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Log in of registreer om afstand te berekenen.

Meer vacatures bij Thinline

Stage Development bij Thinline in Gent

Ben je op zoek naar een stageplaats als front-end OF back-end developer (m/v)? Dan is Thinline misschien wel iets voor jou! Bij Thinline houden we ervan om onze kennis te delen en creatievelingen een duwtje in de rug te geven. Zit je vol ambitie …

symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail