Stagiair Creative Mastermind
bij Designskills in Diest

In de creatieve zoo van Designskills bestaan geen saaie dagen. Onze motor draait op passie & creativiteit. Samen zoeken we constant verwondering en inspiratie om visueel ijzersterk uit de hoek te komen. Creatief gestuurd en competitief gedreven hebben we de missie om lelijkheid uit te roeien en willen we onze klanten via alle kanalen doen winnen. Samen maken we straffe campagnes en blije klanten. Ons design is een service geoptimaliseerd voor elk medium, van digitaal tot analoog in alle dimensies. Onze klanten zijn trouwens al even rock ’n roll als Designskills. Topkwaliteit in elke campagne, topjobs voor iedereen. Samen zorgen we daar elke dag voor.

symbol_users
  • Diest
  • Werkplek: kantoorjob
  • Ervaringsniveau: stage

Heb jij een creatief ei dat je wil leggen? Brand je van ambitie om te werken voor coole klanten en projecten? Ben je een straffe illustrator? Denk je in pixels of in centimeters? Heb je een scherpe pen en zit je hoofd vol creatieve concepten? Typografie en graphic design voelen voor jouw aan als een tweede natuur? Heb jij het geduld voor stop motion? Heb je zin om mee je creatieve stempel te drukken op onze projecten? Droom je van een blanco canvas om er compleet op los te gehen? Ben je een M/V met talent? Kijk je smachtend uit naar welke nieuwe technologieën the next big thing zullen worden? Watch je trends alsof het Game Of Thrones is? Heb je een afkeer van voorspelbaarheid? …

Verras ons met je creatieve geest. Uiteraard kan je niet voldoen aan al die vragen. Maar voel jij je aangesproken door één van deze vragen hierboven, solliciteer dan voor een stageplaats bij Designskills. 
Ben je een allround creative, een actieve trendwatcher, heb je een passie voor tekenen en illustraties, ben je een UX-designer, bedenk je graag creatieve concepten, … , heb je een missie waarbij je écht het verschil wil maken, laat dan zeker iets van je horen. . 

Bij Designskills zijn we op zoek naar ambitieuze creatieve geesten die iets in hun mars hebben en graag een stage willen volgen bij ons. En wie weet, blijf je nadien wel wat langer hangen?

Wie zijn wij?

Ons hoofdkwartier is een mouterij in Diest die we verbouwden tot een unieke en inspirerende ruimte. Naast een agency, vind je bij ons ook een museum en gallery.

Ben jij degene die we zoeken?

Voelt deze profielomschrijving aan alsof ze speciaal voor jou geschreven werd? Overtuig ons van je talent, skills en ambitie en stuur een mail met je CV, relevante werkervaring en ander overtuigend bewijsmateriaal.

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Log in of registreer om afstand te berekenen.

Meer vacatures bij Designskills

Art Director bij Designskills in Diest

We zijn op zoek naar een gedreven art director die zin heeft om zich te smijten en mee zijn/haar stempel te drukken op de communicatie van morgen. Uiteraard ben je een steengoede designer. Maar dat is slechts het vertrekpunt. Want jij bent ook degene …

symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail