Stagiair(e) Event & Festival Organiser
bij UniTrips in Westerlo

UniTrips is een jonge creatieve reisorganisatie die volledig zelfstandig werkt, eigen producten en reizen op maat uitstippelt, en deze rechtstreeks aan de klant verkoopt. Persoonlijk contact en kwaliteit zijn onze belangrijke waarden. Onder UniTrips als vennootschap zijn meerdere merken opgericht: - UniTrips, als specialist in Azië (B2C) - Tenerife Specialist, als specialist in Tenerife & Canarische Eilanden (B2B) - Now Boarding, overkoepelend management van de beste touroperators in België die een eigen Community zal opstarten

symbol_project-management
  • Westerlo
  • Werkplek: kantoorjob
  • Ervaringsniveau: stage

UniTrips is een jonge en dynamische reisorganisatie, die boordevol ideeën zit en klaar is om volop te gaan groeien. Om UniTrips als reisorganisatie te promoten zijn we in 2019 begonnen met de organisatie van een Thaise Markt.

Stel je dit voor

  • Groot podium met dans en muziek
  • Meer dan 30 standhouders die het lekkerste eten vers bereiden
  • Massagestanden
  • Thai Box tornooi
  • Tuk tuk ritjes
  • Aziatische thema terras
  • Aziatische reisinspiratie en belevingen

Een uniek concept, zo bleek. De eerste 2 edities in Laakdal trokken telkens 4.000 bezoekers. In 2021 breiden we uit naar Leuven en Laakdal, waar we gezamelijk naar 15.000 bezoekers willen groeien. En hebben we een rebranding gedaan naar 'Amazing Thai Festival', wat de lading beter dekt.

In 2022 komt Brussel en Hasselt erbij, waardoor we ook twee 'Amazing Asia Festivals' gaan organiseren. Zo willen we volgend jaar naar 30.000 bezoekers groeien.

We zoeken een stagair(e) die het voelt kriebelen bij het lezen van bovenstaande vacature! Na een goede stage in de ondersteuning en organisatie van deze festivals, ligt er met quasi zekerheid een vast contract klaar.

Daarnaast organiseert UniTrips nog andere evenementen zoals een eigen reisbeurs en een golftornooi. Ook hier willen graag stevig in groeien.

Wekt dit jouw interesse op? Neem dan snel contact op.

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Log in of registreer om afstand te berekenen.

Meer vacatures bij UniTrips

Stagiair(e) Marketing & Communicatie in Reisorganisatie bij UniTrips in Westerlo

UniTrips is een jonge en dynamische reisorganisatie, die boordevol ideeën zit en klaar is om volop te gaan groeien. We werken op twee merken, UniTrips en Now Boarding. We zijn een kleine organisatie die volledig op maat werkt. Weg van het klassieke …

symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail