Stage Allround Creatief
bij Pietersproductions in Antwerpen

Pietersproductions De Belgian Knockout, georganiseerd door PietersProductions, is een internationaal golftornooi dat deel uitmaakt van de European Tour. De European Tour is het circuit van wedstrijden voor professionele golfers op het allerhoogste wereldniveau, waar onze drie Belgische toppers Thomas Pieters (58 van de wereld), Nicolas Colsaerts(167 van de wereld) en Thomas Detry (229 van de wereld) op spelen. Met een prijzenpot van 1 miljoen, en 144 van de beste spelers in het deelnemersveld, is dit meteen één van de grotere sportevents in België. Dit jaar kon BKO alvast op een 20.000 bezoekers rekenen. De Belgian Knockout innoveert met een nieuwe en uitdagende spelformule. Daarbij is het één van de tornooien die mee wil vernieuwen en zo de golfsport wil ontdoen van zijn klassiek imago. Het is een topsport event met een festivalsfeer, waar zowel jong als oud aan hun trekken komen.

symbol_project-management

Allround creatief die mee wil brainstormen en daarna uitvoeren van verschillende projecten. Bedenk jouw droomstage en vertel het ons.

Eventueel Profiel:

  • Opleiding…Je bent architect, productontwikkelaar, schrijnwerker,… maakt niet maar overtuig ons
  • Je bent handig en creatief
  • Bij het bezoeken van festivals bekijk jij hoe de podia in elkaar steken of bekijk je op welke manier er milieubewust gedacht is.

Eventuele Taken:

  • Je denkt mee aan nieuwe manieren om hospitalities op te bouwen
  • Je bedenkt projecten, berekend de kostprijs en vraagt offertes op voor het project uit te werken

Wat is jouw droomstage?

Vertel het ons en misschien hebben wij een stageplek vrij.

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
  Het dichtstbijzijnde treinstation Antwerpen-Dam ligt op 0,82 km van Pietersproductions  

Meer vacatures bij Pietersproductions

Stage Communicatie / Content Management bij Pietersproductions in Antwerpen

Profiel: Hogere opleiding (Communicatie, Marketing, Advertising) Je kan to-the-point teksten schrijven, al dan niet met een vleugje humor Je hebt een doenersmentaliteit Uitstekende kennis van het Engels Je switcht zonder problemen tussen Facebook, Instagram …

symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail