Stagiair(e) Marketing & Communicatie in Reisorganisatie
bij UniTrips in Westerlo

UniTrips is een jonge creatieve reisorganisatie die volledig zelfstandig werkt, eigen producten en reizen op maat uitstippelt, en deze rechtstreeks aan de klant verkoopt. Persoonlijk contact en kwaliteit zijn onze belangrijke waarden. Onder UniTrips als vennootschap zijn meerdere merken opgericht: - UniTrips, als specialist in Azië (B2C) - Tenerife Specialist, als specialist in Tenerife & Canarische Eilanden (B2B) - Now Boarding, overkoepelend management van de beste touroperators in België die een eigen Community zal opstarten

jobtype_online-marketing5
  • Westerlo
  • Werkplek: kantoorjob
  • Ervaringsniveau: stage

UniTrips is een jonge en dynamische reisorganisatie, die boordevol ideeën zit en klaar is om volop te gaan groeien. We werken op twee merken, UniTrips en Now Boarding.

We zijn een kleine organisatie die volledig op maat werkt. Weg van het klassieke reisbureau, maar met eigen producten en eigen programma's die wij uitstippelen naar de wens van de klant. We zetten resoluut in op high quality trips met high quality communicatie en service.

We zijn op zoek naar enthousiaste stagiaires met frisse ideeën om de nieuwe strategie vorm te geven en het hele communicatieproces & customer journey uit te werken. Je helpt op verschillende takken om activiteiten en reizen beter in de kijker te zetten.

We starten met het uitwerken van de buyer journey strategie, om daarna de customer journey strategie op punt te stellen. Je bent verantwoordelijk voor het beheer en uitbouw van de website, social media en marketing verhaal. Je kan ons verbazen met leuke en spitsvondige contentstrategieën en ondersteunt de marketingcampagnes met kwalitatieve, cross-mediale content.

Het hoeft niet gezegd dat je een passie en kennis hebt voor marketing, online content en social media en dat je als geen ander weet hoe hoe Facebook, Instagram, Linkedin, Google, ... werkt.  Ervaring met de reissector is niet vereist, maar een passie voor reizen en storytelling is mooi meegenomen.

Je bent iemand die initiatief durft te tonen en communiceert open. Je kan creatief en flexibel inspelen op de snelle explosie van reiswensen.

We vinden het belangrijk dat iemand zich snel 'op zijn gemak' voelt en werken daarom met korte communicatielijnen. Iedereen is aanspreekbaar. Van jou een 'part of the team' maken, daar streven we naar. Samen vol enthousiasme aan projecten werken is onze passie.

Voel je iets kriebelen bij het lezen van bovenstaande vacature? Kom dan snel kennis met mij maken!

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Log in of registreer om afstand te berekenen.

Meer vacatures bij UniTrips

Stagiair(e) Event & Festival Organiser bij UniTrips in Westerlo

UniTrips is een jonge en dynamische reisorganisatie, die boordevol ideeën zit en klaar is om volop te gaan groeien. Om UniTrips als reisorganisatie te promoten zijn we in 2019 begonnen met de organisatie van een Thaise Markt. Stel je dit voor Groot …

symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail