Stagiair Marketing Internationaal
bij Omoda in Zierikzee

Omoda Omoda biedt je de grootste collectie schoenen, tassen en accessoires. Vanuit je luie zetel shop je op omoda.be meer dan 250 verschillende merken. Naast onze online shop hebben we 1 fysieke winkel aan de Lombardenvest in Antwerpen en ook nog eens 17 andere winkels in Nederland.

symbol_online-marketing.svg

Ben jij goed in Nederlands en Engels, houd je van schrijven, heb je affiniteit met mode en een passie voor (internationale) marketing? Dan is deze stage iets voor jou.

Omoda stelt zijn klanten centraal en biedt de beste service. We zijn nuchter, open en eerlijk en hebben een enorme passie voor schoenen. Samen met team international focus jij je op België. Met 1 fysieke winkel in Antwerpen en een snel groeiende online shop willen wij België veroveren.

Wat zoeken we in jou?

Je volgt een marketing gerelateerde studie zoals Communicatie/Marketing/Branding, je bent creatief en goed met woorden, je hebt kennis van de Belgische markt en je bent op de hoogte van de laatste online trends. 

Wat kun je verwachten?

  • Je houdt je bezig met het up-to-date houden van onze locale webshop
  • Je helpt ons met het lokaliseren van onze huidige marketing activiteiten
  • Je bedenkt leuke (win)acties voor social media en speelt in op gebeurtenissen en trends in verschillende landen
  • Je schrijft de leukste content beaseerd op de trends en interesses in verschillende landen
  • En je maakt de Nederlandse content een tikkeltje Vlaamser

Ben jij flexibel, creatief en houd je van aanpakken in een jong team en volg je een HBO opleiding met een marketinginslag? Stuur ons dan jouw CV en vertel ons waarom jij bij Omoda wilt stage lopen en hoe jij onze internationale fans blijer kunt maken.

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures in jouw inbox!