Stagiair Digital Marketing (zomer)
bij Uitgeverij Averbode in Averbode

Leren. Kennis opdoen. Het is de basis van zelfontplooiing. Educatie als basis om sterk groot te worden. Om op te groeien tot een wetende, voelende, waardegedrevene volwassene. Om dan zelf mee de maatschappij ten goede te veranderen. Bij Uitgeverij Averbode kijken we op deze manier naar het belang van educatie, leren, kennis opdoen. En de maatschappelijke rol die we daarin willen spelen als uitgeverij.

symbol_online-marketing3.svg

Leren. Kennis opdoen. Het is de basis van zelfontplooiing. Educatie als basis om sterk groot te worden. Zodat elk kind en elke jongere kan opgroeien tot een wetende, voelende en waardegedreven persoon. Dat is de missie van het National Bureau for Educational Intelligence (NBEI). Om die missie te volbrengen, hebben we jou nodig.

Functieomschrijving

Gedurende een periode van drie weken (van 26 augustus t.e.m. 13 september) denk je samen met een team van studenten, ervaren marketeers, creatievelingen en pedagogen na over nieuwe educatieve tools, over leren binnen en buiten de school, over service design en straffe storytelling op maat van kinderen. Het NBEI wil breed onderzoeken hoe je met de juiste ideeën en vormen impact maakt op de ontwikkeling van kind tot volwassene.

Kenmerken van een NBEI-trainee

  • Bachelor-of masterstudent in een grafische, pedagogische, digitale, marketing- of andere creatieve richting
  • betrokken, nieuwsgierig, vertrouwen, positief, oplossingsgericht, doener, altijd gaan voor het beste resultaat, blijven vernieuwen …
  • Goesting om kennis op te doen en te delen

We bieden aan

  • Een unieke zomerstage waarbij jij een verschil kunt maken
  • Een groene, rustige en inspirerende werkomgeving
  • Een stagevergoeding

Voel jij je geroepen, aarzel dan niet om vóór 5 augustus jouw profiel door te sturen per e-mail.

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Log in of registreer om afstand te berekenen.

Meer vacatures bij Uitgeverij Averbode

Stagiair Mobile Developement (zomer) bij Uitgeverij Averbode in Averbode

Leren. Kennis opdoen. Het is de basis van zelfontplooiing. Educatie als basis om sterk groot te worden. Zodat elk kind en elke jongere kan opgroeien tot een wetende, voelende en waardegedreven persoon. Dat is de missie van het National Bureau for Educational …

symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail