Stage Event Marketeer
bij Gazet Van Antwerpen in Antwerpen

Gazet Van Antwerpen Concentra is een sterk multimediabedrijf. Kranten, magazines, radio, tv, websites,...: van rijke traditie tot zin voor innovatie.

jobtype_online-marketing5

Gazet van Antwerpen

Gazet van Antwerpen zoekt, maakt en brengt al 25 jaar nationaal en internationaal nieuws op maat van de Antwerpse Provincie voor 400.000 lezers oftewel 1 op 2 krantenlezers in onze provincie.

Vraagje: wat dacht jij bij die laatste zin? Was het: “Wow! Dat is al de helft!” of “Wow, dat is nog maar de helft!” Wij zoeken namelijk een stagiair(e) die overal kansen ziet en niet van half werk houdt.

Stage lopen bij Gazet van Antwerpen betekent werken in een creatieve en enthousiaste omgeving waar liefde voor nieuws centraal staat, evenementen en acties vernieuwend zijn, abonnees verwend worden en waar we steeds op zoek zijn naar een nieuwe insteken en opportuniteiten.

Functieomschrijving

Bij het marketingteam zijn we niet op zoek naar een gewone stagiair(e). We zijn op zoek naar iemand met enorm veel goesting die er meteen wilt invliegen om mee te brainstormen, conceptueel na te denken en op planmatige wijze projecten van a-z tot stand te brengen. We hebben grote  dromen, en verwachten van jou hetzelfde!

Zorg er dan ook voor dat jouw CV en motivatiebrief het verschil maken.  Stuur je ons liever een kijkdoos? Nog beter!

Met wie?

Bij Gazet van Antwerpen werken we samen met de coolste partners van ’t stad en omstreken, van de Arenberg tot Laundry Day en van musicalspektakels tot het Sportpaleis. Ook hen leer je tijdens je stage kennen.

Wat?

We bekijken evenement per evenement en bepalen door middel van onze strategische visie wat we doen op welke evenementen. Dat kan bestaan uit publiciteitsmaterialen laten plaatsen, maar ook creatief nadenken over gezamenlijke acties waarbij we het merk Gazet van Antwerpen in de markt willen zetten als dé krant van Antwerpen.

Daarnaast sta jij mee aan het stuur bij de organisatie van Kaffee van Antwerpen.
In Kaffee van Antwerpen kan je gedurende een maand ‘de toekomst van Antwerpen’ ontmoeten:

 • Tedx Talks
 • Debatten
 • Muzikale toppers en opkomend talent (vorig jaar met oa Jef Neve, Coely, Tom Barman, …)
 • Comedy
 • Virtual Reality, foodtrucks, een eigen bier, enzovoort!

Bekijk snel onderstaande compilatie om niet door de mand te vallen tijdens je sollicitatiegesprek: http://www.gva.be/kaffee

Profiel

 • De stage vindt plaats in het kader van je opleiding, bij voorkeur volg je een richting in marketing-, communicatie- of eventmanagement en studeer je dit academiejaar af. Studeer je toch iets anders? Doe dan nog net iets harder je best om ons te overtuigen waarom jij hier stage zou willen doen.
 • Je bent hands-on, kan omgaan met deadlines en bovendien sta je met twee benen stevig op de grond en kan je flexibel opstellen tijdens evenementen.
 • Een rijbewijs is een pluspunt, maar geen noodzaak.
 • We hebben onze stagiair(e)s hier graag voor een tijdje. Dat betekent liefst 4 maanden, maar minstens 2 maanden. Op die manier kan je grote projecten volledig mee opvolgen van A tot Z, krijg je meer verantwoordelijkheid, leer jij het meeste bij van ons en wij ook van jou.

Aanbod

 • Je werkt in een jong en gedreven team.
 • Veel verantwoordelijkheid: wie weet mag je een eigen project leiden.  Jouw persoonlijke inbreng wordt hier ontzettend hard op prijs gesteld.
 • Je krijgt een goed zicht op de werking van ons marketingteam. Je zal met iedereen nauw samenwerken, waardoor alle aspecten van onze werking aan bod komen: sponsoring, events,  abonnee-acties, marketing, communicatie, …

Voel jij je als geroepen?

Top. Stuur dan niet als de bliksem een mailtje naar [email protected] Want we weerhouden alleen de beste sollicitanten die even nagedacht hebben over hun CV en motivatiebrief.  

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Het dichtstbijzijnde treinstation Zwijndrecht ligt op 2,11 km van Gazet Van Antwerpen  
symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail