Stage Content Marketing
bij Yogalive in hartje Gent

Yogalive is de eerste online marktplaats voor live yoga sessies. Yogaleraars kunnen zich vrij inschrijven en sessies plannen, terwijl yogi's zich vrij kunnen inschrijven en sessies boeken. Our mission? "We inspire people to live their optimal life"

jobtype_online-marketing5
  • Gent
  • Werkplek: overal
  • Ervaringsniveau: stage

Studenten die zoeken naar een uitdagende stageplaats, deze is voor jou! Wij zijn een ambitieuze startup (geselecteerd in de nieuwste lichting van de Birdhouse accelerator) die snel wil groeien. Kom ons team versterken en bouw mee aan onze startup van binnenuit! 

Heb je een affiniteit met gezondheid, sport, beweging, lees dan zeker verder...

We zoeken interns die perfect Engelstalig zijn (we hebben een internationale focus) voor de periode september 2020 t.e.m. januari 2021 (bespreekbaar). Ben jij een Content Marketeer met een passie voor Copywriting & Social Media? Heb je oog voor Grafisch Design en krijg je energie van "growth hacking"? Wil je weten hoe het voelt om in een raket te zitten en de marketing motor te horen versnellen?  Laat dan snel iets weten!

It's gonna be fun!

Wij zorgen voor een vergoeding en jouw nieuwe kantoor bevindt zich in de verbluffende Ghelamco Arena Meet District (hoewel je uiteraard de keuze hebt om remote te werken)!

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Log in of registreer om afstand te berekenen.
symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail