Gemotiveerde online marketeer – Stage
bij ERA Housing in Deurne

ERA Housing is sinds 1948 actief als vastgoedmakelaar en werd in 1994 het 1ste ERA kantoor in België. Vandaag zijn er meer dan 105 ERA-collega's over het hele land en verkopen we samen meer dan 5.000 eigendommen per jaar. ERA Housing concentreert zich op de verkoop en verhuur van huizen, appartementen en ander residentieel vastgoed in Deurne en omstreken.

symbol_online-marketing.svg
  • Deurne
  • Werkplek: kantoorjob
  • Ervaringsniveau: stage

Als top 3 ERA-speler zoeken wij een gemotiveerde online marketeer ter ondersteuning van onze uitdagende plannen op vlak van marketing en communicatie. Je biedt ondersteuning in paid advertising op Google en sociale media binnen een digitale strategie. Daarnaast creëer je toffe content voor advertenties en dit binnen onze gloednieuwe huisstijl.

  • Je beschikt over een bachelor in grafische vormgeving, digitale marketing of iets gelijkaardig, of je zoekt een stage voor deze opleiding.
  • Je bent analytisch sterk en slaagt erin resultaatgericht te rapporteren.
  • Je durft initiatief te nemen en je eigen inbreng te delen.
  • Google Analytics, Google Tag Manager, SEO, SEA, Social Media ads…. je fixt het allemaal!
  • Je bent op zoek naar een uitdagende stage binnen je opleiding of je bent pas afgestudeerd en bereid eerst een IBO te doen. Bij een vlotte samenwerking, volgt mogelijks een contract van onbepaalde duur met een marktconform salaris.
  • ERA streeft naar langdurige relaties in de breedste zin van het woord en dus ook met de collega’s. Wij zijn een team van gedreven & enthousiaste medewerkers met hetzelfde doel: Meewerken aan het nieuwe verhaal van onze klanten en dit in een ongekend leuke werksfeer!

Klaar voor de uitdaging?

Overtuig ons van jouw capaciteiten en stuur ons je CV en motivatiebrief door via [email protected]. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Log in of registreer om afstand te berekenen.

Meer vacatures bij ERA Housing

Enthousiaste Grafisch Vormgever – Stage bij ERA Housing in Deurne

Als top 3 ERA-speler zoeken wij een enthousiaste grafisch vormgever ter ondersteuning van onze uitdagende plannen op vlak van marketing en communicatie. Je bent verantwoordelijk voor de visuele uitwerking van onze online en offline communicatie-instrumenten …

symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail