Creatieve Zomer Stage
bij DJAR in hartje Gent

DJAR DJAR is voor mij de perfecte mix van mijn passie voor food & ondernemerschap. Daarbij ontstond het idee om een creatief & gezond lunchconcept te ontwikkelen voor Gentse bedrijven, snel en op kantoor geleverd, in een jar. Graag wil ik een lekker & innovatief alternatief bieden voor de klassieke lunch en de zorgen van de drukbezette werknemer met weinig tijd en inspiratie wegnemen. DJAR wil iedereen laten genieten van gezond en lekker eten, samen met de collega’s op het werk. Gezonde en lekkere lunch hoeft dus geen struikelblok meer te zijn. DJAR is een beleving, een moment in de week van puur plezier waarnaar de werknemers reikhalzend uitkijken. I want to appeal to the hearts, not just the stomach. Are you ready to feel the DJARPOWER?

symbol_online-marketing2

Wat zoek ik?

DJAR is op zoek naar een creatieve zomer stagiair om 1 à 2 dagen max per week te werken in een bruisende start-up omgeving.

Ik zoek vooral iemand om mij te versterken op vlak van sales enerzijds en social media/content marketing anderzijds.

Wie zoek ik?

  • Je bent creatief, sociaal, open minded en een leergierig type. Bij voorkeur heb je affiniteit met food.
  • Je hebt een vlotte pen, je bent een echte storyteller en je kan als geen ander de juiste boodschap overbrengen naar de DJAR-Community. Je schrijft graag blogposts en je hebt affiniteit met social media.
  • Daarnaast help je mee met het uitbouwen van de sales aanpak van DJAR. Je bent niet schuw om mensen aan te spreken en je kan goed inspelen op de noden en wensen van de klant.
  • Je werkt klantgericht & flexibel. Je werkt zelfstandig en schrikt er niet voor terug om potentiële klanten pro-actief en creatief te benaderen. Je hebt een positieve mindset. Je werkt goed in team samen en gaat pro-actiefte werk.
  • Je studeert marketing (sales) of communicatie. 

Wat biedt djar?

Een enthousiaste werkomgeving in een groeiende startup. De mogelijkheid om je kennis bij te schaven en jezelf verder te ontplooien in een kantoor KBC START - IT te Gent, een bruisend nest vol startups.

Overtuigd?

Mail je motivatie en cv!

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Het dichtstbijzijnde treinstation Gent-Dampoort ligt op 1,18 km van DJAR  
symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures in jouw inbox!