Creatieve Meewerkstage Marketing
bij CityLegends in Antwerpen/Eindhoven

CityLegends is an urban sports & culture initiative where urban practitioners are connected, challenge each other, share, and appreciate each other's passion. We connect not only the urban scene but also public- and private parties in order to empower and connect the urban community.

symbol_online-marketing.svg
  • Antwerpen/Eindhoven
  • Werkplek: flexibel
  • Ervaringsniveau: stage

Ben jij een HBO student van communicatie, marketing, international lifestyle, multimedia, design of is je interesse gewekt vanuit een andere opleiding? En heb je affiniteit met creatieve digitale marketing? Dan is CityLegends op zoek naar jou!                               

Jij bent:

Nieuwsgierig, creatief, weet van aanpakken en wilt je voorbereiden op een carrière in de wereld van online communicatie, concepting en/of marketing. Je bedenkt graag creatieve ideeën die opvallen in het hedendaagse leven èn die mensen activeren. Daarbij ben je nieuwsgierig naar urban sports en cultuurvormen zoals skateboarden, BMX, graffiti en breakdance.

Even voorstellen:

We zijn een groeiend en creatief Eindhovens bedrijf dat een social platform voor straatsporters en straatartiesten – ook wel de Urban Sports & Culture genoemd - in de markt zet. Een digitale omgeving waar urban sporters en artiesten verbonden zijn, ze elkaar uitdagen, hotspots delen, elkaars passie laten zien en waarderen. Wanneer, met wie en waar ze dat willen. Deze urban sporten zoals freerunnen worden ook steeds populairder mede doordat skateboarden, breakdance en BMX op het Olympisch programma staan.

CityLegends is bovenal ook meer dan ‘alleen een app’. We bieden merken en steden creatieve campagnes aan om hun stad of merk sterker te verbinden aan onze urban communities en levendigere steden voor urban te realiseren. Door te werken bij CityLegends krijg je de kans om je netwerk sterk te vergroten en samen te werken met onze partners LUMO Labs (internationaal scale-up programma), het internationale bureau imec.istart (ondersteunt innovatieve bedrijven) en talloze urban partners. Je bouwt expertise op internationaal niveau, leert rechtstreeks van experts en werkt nauw samen met de oprichters. Wil jij meewerken om de wereld te veroveren? Join us!

“ We’re never done “

Wat ga je doen?

Je werkt mee in het CityLegends team, bedenkt en werkt verschillende communicatiemiddelen uit. Van guerrilla acties die ingezet worden in steden, social mediacampagnes met urban atleten en artiesten (influencers) tot aan het meedenken van nieuwe marketingconcepten. De uitgewerkte communicatiemiddelen ga je online inzetten of bij offline events. Daarnaast sta je in nauw contact met de community en houd je hiermee contact (community managent). En onderzoek je concurrenten, doelgroepen en potentiele samenwerkingspartners zoals Red Bull, Vans en Trasher. Hieruit haal je inspiratie om met het team nog passendere en spannendere communicatiemiddelen te ontwikkelen. 

Welke taken horen daarbij?

  • Je denkt mee met creatieve offline- en onlineacties
  • Staat in contact met de urban doelgroep en begeleidt het ambassadeursprogramma. Je wordt community- en social manager voor het CityLegends platform.
  • Je denkt mee en werkt (eventueel) diverse social media posts uit
  • Je onderzoekt doelgroepen, competitieve & non-competitieve markten en multimediacampagnes
  • Optioneel (afhankelijk van je opleiding): Je maakt multimediadesigns

Bovenal denk je actief mee aan de wildste ideeën voor CityLegends!

Wat bieden wij?

Stagevergoeding: Nader te bepalen. Maar wij geven stagevergoedingen!

Ook bieden wij de kans om in een dynamische omgeving volop praktijkervaring op te doen. In onze open kantoortuin is samenwerking vanzelfsprekend. Je bent rechtstreeks in contact met opdrachtgevers en partners, en leert zowel de onlinewereld als het ondernemerschap van dichtbij kennen. Zo zorgen we voor een stageperiode waarin je alle kansen krijgt je professionele vaardigheden te verbeteren.

Ben jij de creatieve stagiair(e) die wij zoeken?

Heb je interesse? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar Creative Director, Niek Cloin, CityLegends: [email protected]

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Log in of registreer om afstand te berekenen.
symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail