Betaalde Stage Digital Marketing
bij Lidito in hartje Gent

Hello, fijn dat je onze vacature leest! Lidito is een Digital Agency, gespecialiseerd in het genereren van kwalitatieve leads voor haar klanten. Omdat we nog beter willen worden in wat we doen, willen we graag wat meer gaan focussen op Paid Advertising. Daarvoor zoeken we een "evangelist" in de materie, die ons gaat helpen om dit van A-Z mee vorm te geven. Een mega opportuniteit voor iemand die dat nu puur uitvoerend doet, en graag eens mee wil kunnen gaan denken over strategie, aanpak & uitvoering. Alhoewel we al ruim 8 jaar bestaan, zien we onszelf nog steeds als een uit de hand gelopen start-up ;)

symbol_online-marketing3.svg

Hello, leuk dat u interesse heeft in onze vacature!

Lees gerust even verder hoe wij werzoekenden en/of mensen met een eerste werkervaring, die hun carriere een andere wending willen geven, helpen, om concrete ervaring op te doen binnen de boeiende wereld van de digitale marketing.

Het gaat hier om een échte werkervaring en geen schoolstage. Je maakt deel uit van het online Marketingteam en draagt bij tot effectieve acties voor het bedrijf en onze klanten. Voor deze betaalde stage werken we samen met de VDAB, zodat op administratief vlak ook alles in orde is. Dit in het kader van een BIO (Beroepsinlevingsovereenkomst). Voor meer informatie hierover kan je terecht bij de VDAB.

De duurtijd van de stage is 2 tot 6 maanden (te bespreken).

Je zal actief leren hoe je goede Emalilings, landingspagina's, online advertenties, content artikels enz…opmaakt, die ook zullen worden ingezet binnen onze campagnes. Je analyseert samen met de marketing manager de resultaten van jouw campagnes en stuurt bij waar nodig. Verder zal je ook worden ingeschakeld om campagnes/websites van onze collega's te analyseren en concrete aanbevelingen te doen voor onze site(s).

Wij houden van een no-nonsense aanpak en zoeken iemand die creatief, zelfstandig en accuraat kan werken.

Je komt terecht in een jong en dynamisch team in hartje Gent. Zie jij het na deze periode zitten en hebben wij ook een goed gevoel, dan kan je je aan een vaste job verwachten!

Oh ja, mocht je ook nog willen weten wat we doen… we zijn actief in online leadgeneratie, Facebook advertising, webdesign en alles wat digital is. Dat al ruim 11 jaar, dus we kunnen een héél klein beetje meepraten over online marketing ;)

Wat verwachten we?

In de eerste plaats verwachten we iemand die heel pro-actief is en zelfs oplossingen zoekt voor problemen die er nog niet zijn. Een gemotiveerde, ik-wil-alles-weter, die zoekt en graaft tot wanneer hij de ideale campagne gevonden heeft. Eigenlijk zouden we graag ook iets bijleren van jou, suprise us.

Verder :

 • Je kan je minstens 4 maanden vrijmaken voor deze betaalde stage
 • Je bent creatief en kan met je campagnes een diepvries verkopen aan een eskimo
 • Kennis van Adwords, Facebook Ads, Native advertising, Emailmarketing is een plus
 • Een eerste werkervaring helpt jou stevig vooruit
 • Talenkennis is minder spannend
 • Je kan zowel zelfstandig werken als in groep functioneren

Een origineel CV of een originele begeleidende mail doet wonderen….

Wat bieden we?

 • Uitdagende praktijkstage: je krijgt een zekere zelfstandigheid en verantwoordelijk waardoor je heel wat leert
 • Je komt terecht in een jong en enthousiast team
 • Tijdens jouw stage draai je actief mee met ons marketingteam. Copies nemen en koffie zetten, kunnen we zelf wel!
 • Totnogtoe hebben al onze stagiairs daarna vlot werk gevonden…In de laatste 6 maanden gingen zelfs 2 van hen, bij ons aan de slag!
 • We zijn heel vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (bus, tram op 100m van kantoor) aan Gent Zuid

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Log in of registreer om afstand te berekenen.
symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail