Stagiair Interieurarchitectuur of Interieurvormgeving
bij studio k in berchem

Al meer als 10jaar staat studio k voor het creëren van unieke totaaloplossingen, hoogstaande interieurarchitectuur en eigentijdse buitenruimte. Ons team maakt van u project een zintuigelijke plek waar u zich goed voelt, een comfortabele thuis. In ons werk staan puurheid, kwaliteit, oog voor detail, functionaliteit, duurzaamheid en het gebruik van eerlijke materialen steeds voorop. We vertalen u noden naar een optimale balans tussen functionele efficiëntie, ruimte-ervaring en emotionele beleving. Het verhaal en de persoonlijkheid van de gebruiker(s) staan steeds centraal. We houden ervan om inspirerende omgevingen te ontwerpen voor en samen met mensen.

symbol_interieur

Ben jij een leergierige student interieurarchitectuur of interieurvormgeving met sterke grafische en ontwerpvaardigheden en affiniteit met ontwerpen doorheen verschillende schaalniveaus? Ben je net afgestudeerd en wil je je eerste ervaring opdoen? Kan je zelfstandig en kritisch werken aan projecten?

Bij studio k krijg je de kans om projecten op verschillende schaalniveaus van A tot Z uit te werken en op te volgen. We zoeken iemand met een goed humeur die zijn kwaliteiten optimaal kan ontplooien in een omgeving met een constante wisselwerking tussen architectuur, interieurarchitectuur en tuin- en landschapsarchitectuur.


Heb je kennis van Vectorworks, Indesign, Photoshop, Illustrator en/of wil je jezelf hier graag verder in ontwikkelen? Bij studio k krijg je professionele begeleiding en feedback en een kans om ervaring op te doen.


Interesse, stuur je portfolio + cv + motivatie per e-mail en dan maken we graag tijd voor jou!

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Log in of registreer om afstand te berekenen.
symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail