Stagiair Grafisch Vormgeving / Illustratie
bij Bodhi in Duffel

Bodhi Bodhi is a premium brand of custom cycling wear. We connect Belgian know how and Italian fabrics with attractive design, comfort and personal service.

  • Sinds 2015
  • Aantal werknemers 5
  • Sector Andere...

Je bent een kuitenbijter als het aankomt op straf design. Op je palmares staan pareltjes waar je andere grafici mee uit de wielen rijdt. Je bent koploper als het aankomt op nieuwe designtrends en je bent een klasbak pur sang op het gebied van ontwerp. Dan ben jij de kopman/stagair die wij zoeken. Je hebt nog nooit een platte prijs gereden met de koersfiets zeg je? Geen probleem zolang je maar uit de voeten kan met je tekenpen.

Download de template van ons wielertruitje en verras ons met je design. In ruil krijg jij de kans om aan de slag te gaan bij het hipste merk op het gebied van wielerkledij op maat. 

Voor vragen mag je steeds telefonisch contact opnemen met Duncan 0471/071.903

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Het dichtstbijzijnde treinstation Duffel ligt op 1,27 km van Bodhi  

Meer vacatures bij Bodhi

Part-time Movie, Motion Design / Content Manager bij Bodhi in Duffel

Wij zijn Bodhi, een jong en dynamisch merk van custom fietskledij.  Wij zijn op zoek naar iemand boordevol passie, creativiteit, hands on mentaliteit en uiterst pro-actief om ons team te versterken op halftijdse basis. Jobinhoud Het "maken" van films …

symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures in jouw inbox!