Stage Grafisch Designer en Storyteller
bij Crimibox in Ghent

Crimibox is een start-up die onopgeloste moordzaken verkoopt. De moordzaken zijn fictief maar steeds levensecht. Ondertussen is Crimibox volledig digitaal. Onze detectives moeten zich op sociale media langs lastige puzzels, raadselachtig bewijsmateriaal en breinkrakers wurmen. Alles om die gruwelijke moordenaar te vatten. Ready to unleash your inner detective?

jobtype_illustration

Crimibox zoekt een graphic designer/partner in crime

De uren en de werklast zijn niet moordend, de mysteries gelukkig wel.

Wij zijn Crimibox: een start-up die digitale moordmysteries maakt voor bij je thuis. Tot voor kort waren onze pijlen enkel gericht op België en Nederland. Nu komt Amerika ook in ons vizier. 

Omdat wij serieus aan het groeien zijn en onze Kickstartercampagne dichterbij komt zijn wij op zoek naar een partner in crime die wil meedraaien bij onze grafische projecten. Dat gaat van het inhoudelijk helpen uitwerken van mysteries tot het vormgeven van Crimibox zelf.

Wat vind je op onze crime scene?

  •  Een uitdagende werkomgeving waarbij je al je digital en graphic skills kunt inzetten in diverse projecten. All-round designers die niet bang zijn om medeplichtig te worden in uiteenlopende projecten zullen zich hier meteen thuisvoelen.
  •  Een team waar jouw expertise en mening er toe doen. Wij zijn klein en willen groeien. Iedereen heeft een snel veranderende, grote rol binnen het verhaal. Zelfs als stagiair krijg je de kans om richting te geven aan je functie en de start-up.
  • Een groot netwerk en interessante connecties. Crimibox werkt nauw samen met een heleboel bedrijven en start-ups. Je komt binnen jouw takenpakket in contact met een heleboel mentoren en mensen uit het werkveld. 

Wie ben jij?

  • Een graphic designer (in opleiding). Je hebt al wat kneepjes in de handen maar wil gerust veel leren.
  • Een enthousiaste duizendpoot die zich met volle goesting op projecten wil smijten. Je hebt een mening en visie.
  • Je bent creatief. Je bent gebeten door crime en games. Je bent niet bang om anderen ook te besmetten.
  • Je spreekt en schrijft goed Engels.

What's in the box?

Een zomerstage met serieus wat doorgroeikansen. Niet alleen binnen het netwerk waar Crimibox deel van uitmaakt maar ook binnen onze start-up zelf. Bewijs jouw passie en verover jouw license to kill in ons vaste corps.

Wij zoeken iemand of meerdere mensen voor de maanden juli, augustus en september. De uren en de weken waarop je werkt zijn flexibel. Vermeld zeker wat voor jou past en niet past in je motivatiebrief.

Stuur ons jouw cv, je motivatiebrief en laat ons enkele van je ontwerpen zien. Misschien zien wij jou en je killerinstinct dan wel terug in de zomer. 

See you on the crime scene, detective...

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Log in of registreer om afstand te berekenen.
symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail