Stagiair(e) Front-end Developer
bij BookWidgets in Hasselt

BookWidgets symbol_startit-kbc BookWidgets helpt leerkrachten met het verlagen van de werkdruk en de digitalisering van het onderwijs. Door ons gebruiksvriendelijk digitaal platform kunnen leerkrachten gemakkelijk zélf interactieve lessen maken voor iPads en computers. Wat BookWidgets uniek maakt, is dat je met één tool een breed gamma aan interactieve oefeningen kan samenstellen, aangepast aan de actualiteit en de interesses van de leerlingen. Hierdoor zijn leerlingen actiever met de stof bezig, wat ervoor zorgt dat ze die langer onthouden. Ons platform is bruikbaar voor alle niveaus in het onderwijs, maar de meerderheid van onze klanten situeren zich in het middelbaar onderwijs.

  • Sinds 2013
  • Aantal werknemers 5
  • Sector Informatie
    Technologie
symbol_frontend-dev3

BookWidgets is een jong, dynamisch software bedrijf dat een revolutionaire nieuwe kijk heeft op het onderwijs. We ontwikkelen een reeks educatieve HTML5 apps die vlot werken op tablets, Chromebooks en laptops.

Op basis van klanten feedback, brengen we voortdurend verbeteringen aan, of voegen we uitbreidingen toe.

Jouw taak zal erin bestaan om een bestaande HTML5 app uit te breiden en te testen. Kennis van HTML, Javascript en CSS is hiervoor noodzakelijk.

Vaardigheden

  • Kennis HTML, Javascript en CSS
  • Kan zelfstandig werken

Aanbod

Je komt terecht in een ervaren team, waar je degelijk begeleid zal worden. Wij zorgen ervoor dat je nuttige, uitdagende taken krijgt, waar je veel van zal bijleren.

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Het dichtstbijzijnde treinstation Hasselt ligt op 0,92 km van BookWidgets  

Meer vacatures bij BookWidgets

Stagiair(e) Content Marketing bij BookWidgets in Hasselt

BookWidgets is een jong, dynamisch software bedrijf dat een revolutionaire nieuwe kijk heeft op het onderwijs. We ontwikkelen een reeks educatieve HTML5 apps die vlot werken op tablets, Chromebooks en laptops. Omdat we rechtstreeks aan leerkrachten …

symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures in jouw inbox!