Stagiair(e) Vertaler - Copywriter @ Marketingteam
bij Dassy Europe in Brugge

DASSY PROFESSIONAL WORKWEAR is een Europees merk van professionele werkkleding, vakkundig ontworpen voor professionelen uit diverse sectoren zoals de bouw, wegenbouw en logistiek. Met meer dan 45 jaar ervaring in de productie van werkkleding, ontwikkelen we professionele werkkledij met één doel voor ogen: de prestaties van hardwerkende professionals veiliger en praktischer te maken.

jobtype_copywriting4

Gezocht : stagiair(e) copywriter / vertaler @ marketingteam DASSY professional workwear

  • Je bent student talen/communicatie/marketing en zoekt een stageplaats voor in het voorjaar van 2019?
  • Je bent vloeiend in minstens 3 van deze 4 talen: Nederlands, Frans, Duits, Engels?
  • Je haalt tik- en taalfaudten moeiteloos uit een teskt?
  • Je kan met woorden goochelen om tot zinnige en boeiende teksten te komen ook al ben je niet helemaal vertrouwd met het onderwerp?
  • Je hebt ‘waze’ niet nodig om doorheen het digitale landschap te navigeren?
  • Maar vooral : Je bent enthousiast om bij te springen in het team?

Beantwoordde jij bovenstaande vragen met ‘check’? 

Dan ben jij misschien wel dé stagiair(e) die wij zoeken om samen met onze marketingafdeling de troeven van ‘DASSY professional workwear’ in de verf te zetten.

Het vertrekpunt van jouw takenpakket is het vertalen van teksten. Merken we dat je een vlotte pen hebt? Dan zetten we jouw talenten ook graag in voor het redactieluik. Doordat je bovendien terechtkomt in een 9-koppig marketingteam, kan je ook proeven van het ruimere plaatje van een marketingafdeling : van digitale marketing, over sponsoring en publiciteit, tot eventorganisatie,…

Extra troef van ons team? De gemiddelde leeftijd van alle DASSY-marketeers en grafici samen ligt onder de 30!

Wat wij jou bieden: een warm welkom, comfortabele bureaustoel, belegde broodjes op vrijdag, fruit, yogalessen op donderdag, een fitnessruimte… En de (flauwe) mopjes? Die krijg je er willens nillens bovenop!

Ben je geïnteresseerd? Laat het ons weten!

Stuur een mail en vermeld zeker je opleiding, talenkennis, periode waarin je een stage zoekt én je motivatie. Heb je andere specifieke kennis en/of kunsten die jij kan inzetten voor ons team? Ben je vb. een kei met video, een instagramgoeroe of rasechte hondenfluisteraar? Laat het ons dan zeker weten. We laten geen enkel talent onbenut!

Meer weten over DASSY professional workwear?

Wij ontwerpen, maken en verdelen ‘Workwear that does the job for you’ : professionele werkkleding die de prestaties van hardwerkende professionals veiliger én praktischer maakt. Vanuit onze hoofdzetel in Brugge wordt onze werkkledij dagelijks verdeeld naar meer dan 20 landen in Europa.

Neem zeker ook een kijkje op (één van) onze talrijke online kanalen (website, Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, YouTube, Vimeo,…). Daar kan je meer ontdekken over ons bedrijf, onze collecties en onze mensen.

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
  Het dichtstbijzijnde treinstation Brugge-Sint-Pieters ligt op 2,07 km van Dassy Europe  
symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail