Stagiair(e) Copywriter (met interesse in lokale journalistiek)
bij Deurne Leeft in Deurne

Deurne Leeft, en jij beleeft het mee. Inwoners van het Antwerpse district kunnen via het digitale platform leuke initiatieven, warme handelaars, boeiende bedrijven, gezellige verenigingen en onvergetelijke evenementen ontdekken. Bedrijven kunnen ook adverteren via de website om zo hun onderneming extra in de kijker zetten. Halfjaarlijks brengen we ook een glossy magazine uit, gebust bij 35.000 inwoners van Deurne.

jobtype_copywriting4
  • Deurne
  • Werkplek: flexibel
  • Ervaringsniveau: stage

Ben jij gebeten door content marketing, storytelling en wil je de verschillende facetten van lokale journalistiek leren kennen? Is je toetsenbord het verlengde van je vingers? Heb je een gezonde interesse in social media, online marketing en wil je meebouwen aan hét platform van Deurne bij uitstek? Dan zijn wij voor elkaar gemaakt!

Je bent als stagiair(e) verantwoordelijk voor het produceren en publiceren van online content. Gaande van het (her)schrijven van nieuws heet van de naald, op locatie interviews afnemen, geschiedenis van Deurne ontrafelen en gestructueerd neerpennen tot de redactie mee in handen nemen van ons halfjaarlijks magazine.

Je verspreidt content via verschillende kanalen: o.a. website, nieuwsbrief en social media. Om de info te vergaren heb je proactief contact met collega’s, klanten en inwoners: o.a. via interviews, zowel telefonisch, via e-mail als op locatie.

Profiel

Sterke journalistieke schrijfvaardigheden? Een onmiskenbare flair voor het vinden van de informatie die je nodig hebt om relevante en aantrekkelijke inhoud te creëren? De mogelijkheid om content te bieden die verbluffend, helder, meeslepend is? Op zoek naar een stage in copywriting / content creator in Deurne?

We bieden aan

  • Team van gepassioneerde marketeers die graag jouw skills willen aanscherpen
  • Een energieke sfeer en toffe collega's
  • Je komt terecht in een dynamische markt. De digitale wereld staat geen dag stil
  • Een eerste ervaring waar je je skills kan aanscherpen en proeven van wat de markt te bieden heeft

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Log in of registreer om afstand te berekenen.
symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail