Redacteur / Redactrice
bij La mosca in hartje Gent

La mosca is gevestigd in Gent. We vullen onze dagen met het maken van spannende location based games in de stad, zoals het populaire The target of onze nieuwste game, Operation Freddy. Op www.lamoscagames.be en www.lamosca.be lees je alles over onze game apps.

jobtype_copywriting3
  • Gent
  • Werkplek: overal
  • Ervaringsniveau: stage

In deze betaalde BIS-stage werk je aan citygames, spelen die je buiten met een smartphone speelt. Dit zijn zoektochten, opdrachtenspelen en escape games voor gezinnen met kinderen en volwassenen in de stad of in de natuur.

Als redacteur/redactrice doe je research, je bakent het spelterrein af, je bedenkt opdrachten, vragen en raadsels, je schrijft spelteksten en voert ze in in een chatbot, je ontwerpt zelf een aantal beelden of je brieft een designer, je gaat op zoek naar leuke geluiden en GIFs en mogelijk maak je ook enkele videomontages. Eenmaal het spel is vastgelegd, regel je ook een aantal praktische zaken zoals het zoeken naar het geschikte spelmateriaal. Een veelzijdige job dus!

Je werkt aan super spannende en vernieuwende spelen en je hebt een heel gevarieerde en creatieve job waarin je veel kan leren. Je combineert het redactiewerk met bezoekjes aan de spelomgeving.

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Log in of registreer om afstand te berekenen.
symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail