Stage: Creatieve Video-maker / Video-editor
bij Hannibal in Berchem

Hannibal Hannibal organiseert elk jaar minimum 20 fantastische vakanties in binnen- en buitenland voor kinderen en jongeren met een beperking (6-30jaar) en dit met de hulp van een grote bende enthousiaste vrijwilligers.

symbol_motiongraphics2

Is video’s maken je passie? Is je video camera/go pro/… al het verlengde van je lichaam geworden? Haal je er plezier uit om een video tot in de puntjes af te werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Profiel en taken

Wij zijn op zoek naar een creatieve video-maker/video-editor om een te gek filmpje te maken. We willen jongeren met dit filmpje warm maken om begeleider te worden op onze vakanties.

Je zou een paar uur ter plaatse gaan filmen op één of meerdere vakanties. (dat kies je zelf) We willen graag dat het filmpje zomer, fun, vriendschap, inclusie, vakantie, … uitstraalt. 

Je kan kiezen uit de volgende vakanties om te gaan filmen, de dag zelf kunnen we later afspreken en kies je dus ook volledig zelf:

  • Zonnen in Brasschaat 8 tot 14 juli 2018
  • Spetteren in Oostduinkerke - 29 juli tot 4 augustus 2018
  • Bokken uit Sinaai 18 tot 24 augustus 2018
  • Knaller in Ieper 8 tot 14 augustus 2018
  • Avontuur in Vorselaar 8 tot 14 augustus 2018

Aanbod?

Je krijgt je vervoersonkosten terugbetaald, eten ter plaatse en eeuwige dankbaarheid.

Heb je interesse?

Stel jezelf kort voor in een mailtje. Vertel ons zeker welke ervaring je al hebt met het maken van video’s + links naar video’s die je al eerder maakte.

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Het dichtstbijzijnde treinstation Antwerpen-Berchem ligt op 0,39 km van Hannibal  

Meer vacatures bij Hannibal

Stage: After Effects Krak bij Hannibal in Berchem

Is animaties maken je passie? Weet jij je als geen ander te verdiepen in onze huisstijl en kom jij op basis van een duidelijke briefing op de proppen met een te gekke animatie die van het scherm spat? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!  Elk jaar …

symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail