Stage: After Effects Krak
bij Hannibal in Berchem

Hannibal Hannibal organiseert elk jaar minimum 20 fantastische vakanties in binnen- en buitenland voor kinderen en jongeren met een beperking (6-30jaar) en dit met de hulp van een grote bende enthousiaste vrijwilligers.

jobtype_motiongraphics

Is animaties maken je passie? Weet jij je als geen ander te verdiepen in onze huisstijl en kom jij op basis van een duidelijke briefing op de proppen met een te gekke animatie die van het scherm spat?

Dan ben jij de persoon die wij zoeken! 

Elk jaar zoeken wij enorm veel vrijwilligers om onze vakanties voor kinderen en jongeren met beperking te begeleiden. Deze zoektocht loopt niet van een leien dakje. Elk jaar gaan wij dan ook op zoek naar nieuwe methodes om vrijwilligers te vinden.

Dit jaar zouden we graag een te gekke geanimeerde vrijwilligers vacature online zetten op onze social media kanalen. Wij willen met dit filmpje jongeren tussen de 16 en 25 jaar bereiken. 

Voorbeelden van filmpjes: 
https://www.youtube.com/watch?v=cjIY4RwUF-A 
https://www.youtube.com/watch?v=8fsH8qxDDY4
https://www.youtube.com/watch?v=riOygado15o

Ons aanbod?

Eeuwige dankbaarheid en een aanbevelingsbrief.

Heb je interesse?

Stel jezelf kort voor in een mailtje. Vertel ons zeker welke ervaring je al hebt met het maken van animaties + links naar video’s die je al eerder maakte.

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Het dichtstbijzijnde treinstation Antwerpen-Berchem ligt op 0,39 km van Hannibal  

Meer vacatures bij Hannibal

Stage: Creatieve Video-maker / Video-editor bij Hannibal in Berchem

Is video’s maken je passie? Is je video camera/go pro/… al het verlengde van je lichaam geworden? Haal je er plezier uit om een video tot in de puntjes af te werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Profiel en taken Wij zijn op zoek naar een …

symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail