Stagaire Marketing & Video
bij KMO Shops in hartje Brussel

KMO Shops werd opgericht met als missie een professionele e-commerce oplossing aan te bieden aan KMO’s tegen een betaalbare prijs. Dankzij onze gebruiksvriendelijke en betaalbaar e-commerce platform kunnen KMO’s in een handomdraai hun online winkel beheren via hun computer of smartphone en eenvoudig verkopen via hun website, Instagram en Facebook-pagina!

symbol_motiongraphics2

Als Stagiaire Marketing & Video bij KMO Shops kom je terecht in een bedrijf waar je een doordachte communicatie strategie uittekent en uitvoert, gebruik makend van de typische kanalen. We stellen een stage samen die aansluit bij je sterktes en interesses.

We bieden je de vrijheid om met je creativiteit aan de slag te gaan. Je activiteiten spelen zich in een of meerdere van volgende domeinen af:

  • Je creëert video-geteugenissen van A tot Z
  • Je bewerkt deze tot bruikbare marketing-materialen

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Log in of registreer om afstand te berekenen.

Meer vacatures bij KMO Shops

Stagaire Marketing & Communicatie bij KMO Shops in Brussel

Als stagiaire Marketing & Communicatie bij KMO Shops kom je terecht in een bedrijf waar je een doordachte communicatie strategie uittekent en uitvoert, gebruik makend van de typische kanalen. We stellen een stage samen die aansluit bij je sterktes en …

Account Manager bij KMO Shops in Brussel

Wat zal je doen? Je geeft op een enthousiaste manier online product-demo’s aan potentiële klanten Je volgt je potentiële klanten op en overtuigt hen om met KMO Shops in zee te gaan Vervolgens lanceer je nieuwe klanten op ons e-commerce platform via …

symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail