Stagiair Creative Mastermind
bij Designskills in Diest

Designskills Designskills zet als full service communicatiebureau creativiteit, continue drang naar innovatie en vernieuwing om in efficiënte communicatie; steeds ondersteund met intense research, data analyses en met oog voor ‘the next big thing’. Via trendwatching, een gerichte strategische aanpak en een grote dosis creativiteit gaat Designskills steeds voor de full brand experience. Ga maar eens kijken op designskills.be en laat je overtuigen van onze skills.

jobtype_ad3 Created with Sketch.

Heb jij een creatief ei dat je wil leggen? Brand je van ambitie om te werken voor coole klanten en projecten? Ben je een straffe illustrator? Denk je in pixels of in centimeters? Heb je een scherpe pen en zit je hoofd vol creatieve concepten? Typografie en graphic design voelen voor jouw aan als een tweede natuur? Heb jij het geduld voor stop motion? Heb je zin om mee je creatieve stempel te drukken op onze projecten? Droom je van een blanco canvas om er compleet op los te gehen? Ben je een M/V met talent? Kijk je smachtend uit naar welke nieuwe technologieën the next big thing zullen worden? Watch je trends alsof het Game Of Thrones of Westworld is? Heb je een afkeer van voorspelbaarheid? …

We omschrijven heel bewust geen specifiek profiel omdat we graag verrast worden door creatieve geesten. Uiteraard kan je niet voldoen aan al die vragen. Maar voel jij je aangesproken door een van deze vragen hierboven.
Ben je een allround creative, een actieve trendwatcher, heb je een passie voor tekenen en illustraties, ben je een UX-designer, … , en heb je een missie waarbij je echt het verschil wil maken, laat dan zeker iets van je horen. 

Bij Designskills zijn we op zoek naar ambitieuze creatieve geesten die iets in hun mars hebben en graag een stage willen volgen bij ons. En wie weet, blijf je nadien wel wat langer hangen?

Wie zijn wij?

Designskills is een innovatieve creatieve unit die garant staat voor straffe online en offline toepassingen. We zijn pas verhuisd naar een gloednieuwe inspirerende locatie in Diest.

Ben jij degene die we zoeken?

Voelt deze profielomschrijving aan alsof ze speciaal voor jou geschreven werd? Overtuig ons van je talent, skills en ambitie en stuur een mail met je CV, relevante werkervaring en ander overtuigend bewijsmateriaal.

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

Het dichtstbijzijnde treinstation Diest ligt op 1,29 km van Designskills  
symbol_newsletter2 Created with Sketch.

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures in jouw inbox!