Stage in een Marketingbureau
bij DENK! Creatieve marketing in Oostende

DENK! Creatieve marketing DENK! is een marketing- en communicatiebureau: we zijn de megafoon voor KMO's en versterken hun boodschap. Samen met onze klanten creëren we doeltreffende marketing– en verkoopstrategieën, én de praktische uitwerking ervan. Onze klanten rekenen op ons voor de strafste communicatietools, zowel online als offline: van drukwerk en copywriting tot een nieuwe website en de optimalisatie van social media, van (animatie)video tot illustratie & fotografie. Doordacht tekst en beeld de wereld insturen, daar staan we voor!

  • Sinds 2000
  • Aantal werknemers 14
  • Sector Marketing
symbol_account-management

Wie zoeken we?

Ben je digital minded, gebeten door marketing en communicatie en wil je op korte tijd de kneepjes van het vak leren? Wil je meedraaien in een 360° marketingbureau in volle groei?

Wie ben je?

Je studeert communicatiemanagement, marketing of communicatiewetenschappen. De stage kan binnen je studie vallen of je wenst dit op vrijwillige basis te doen. Je kan je minimum 1 dag in de week voor een langere periode of minimum 8 weken aan één stuk vrijmaken voor de stage.

Wat bieden we jou?

Je komt terecht in een jong, dynamisch team met passie voor marketing en communicatie. Begeleiding en bijsturing door ervaren mensen. Werk mee aan boeiende cases!

Takenpakket:

  • Deskresearch voor de Account Managers en Content Creators in functie van de communicatie & marketing van DENK! en onze klanten.
  • Opvolging allerhande projecten met onze klanten en leveranciers in opdracht en onder supervisie van de Account Managers.
  • Voorbereiden van meetings, bijwonen van meetings en verslagen maken van meetings.
  • Strategische dossiers uitschrijven.

Word je binnenkort ook een Denker?

Waag je kans en solliciteer via e-mail, met cv en motivatiebrief.

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
  Het dichtstbijzijnde treinstation Oostende ligt op 0,34 km van DENK! Creatieve marketing  

Meer vacatures bij DENK! Creatieve marketing

Content Creator / Copywriter bij DENK! Creatieve marketing in Oostende

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een extra Content Creator. Ben je net afgestudeerd en heb je een enorme passie voor tekst, foto, video & social media, dan ben jij de persoon die we zoeken. Je bent verantwoordelijk voor de geschreven …

Full Stack Developer (back-end focus) at DENK! Creatieve marketing in Oostende

Driven by our ambition to grow and further develop unique web and software solutions, DENK! is looking for a Full Stack Developer (back-end focus). As a Full Stack Developer at DENK! you develop high-end websites and web applications for our customers …

symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail