Freelance Digital Content Planner
bij Libelle Lekker in Brussel

Libelle Lekker Libelle-lekker.be is één van de grootste culinaire websites van België. Met onze recepten, artikels en video's inspireren we maandelijks meer dan een miljoen bezoekers.

  • Sinds 2010
  • Aantal werknemers 10
  • Sector Media
symbol_webmaster

De job

Je plant de content voor de websites, social media en newsletters van Libelle Lekker en Délices de Femmes d’Aujourd’hui (het franstalige zustermerk van Libelle Lekker). Dit contentplan stel je op in functie van de doelstellingen en vertrekkend vanuit data-analyse, waarbij je je inzichten vertaalt naar concrete actiepunten. Voor de realisatie van het contentplan werk je samen met het digital content team, dat jij als een echte coach onvermoeibaar de juiste richting op stuurt. Jij bent, voor interne en externe partners, het aanspreekpunt voor de digitale projecten van Libelle Lekker en Délices.

Wie we zoeken

Je hebt minstens 5 jaar ervaring in digitale media. Je bent analytisch, kunt goed plannen, werkt zelfstandig en gestructureerd. Je bent constructief en daadkrachtig. Je bent een teamplayer, je enthousiasme is aanstekelijk, je bent nieuwsgierig en innovatief. Je bent flexibel en stressbestendig. Je hebt een gezonde interesse voor alles wat te maken heeft met koken en eten en je hebt affiniteit met de doelgroep en wereld van Libelle Lekker en Délices. Bonuspunten verdien je met een goede beheersing van het Frans en met kennis van programma’s als Google Analytics, Google Data Studio, SEO-software (MOZ of gelijkaardig), growth hacking software (Social Drift of gelijkaardig), AB-testing formules.

Wat we bieden

Een uitdagende, gevarieerde job op freelance basis, in een bruisend, jong team, voor één van de grootste culinaire websites van het land. De redactie van Libelle Lekker en Délices maakt deel uit van Roularta Media Group, een vooraanstaand beursgenoteerd mediabedrijf, dat garant staat voor een motiverende en dynamische werkomgeving. De redactie bevindt zich in Evere, maar ook thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
  Het dichtstbijzijnde treinstation Bordet ligt op 0,57 km van Libelle Lekker  

Meer vacatures bij Libelle Lekker

Freelance Webredacteur bij Libelle Lekker in Brussel

De job Als webredacteur houd je de website van Libelle Lekker dagelijks up-to-date. Daarnaast ben je ook bezig met het samenstellen en uitsturen van nieuwsbrieven, en met het beheren van onze sociale media platformen. Je werkt online artikels uit waarvan …

symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail