Freelance Ervaren Webdeveloper
bij Beresterk in Geel

Beresterk Beresterk is het creatief bureau gespecialiseerd in straffe online projecten. Daarnaast beschikken we over bijzonder stevige offline skills.

symbol_web-dev2

Elk van onze projecten steunt op 4 pilaren: strategie, design, content & development. Ben jij de persoon die onze development ondersteunt & nog Beresterk-er maakt? Dit is dan dé vacature voor de functie webdeveloper die jij zoekt. We zoeken een freelancer specifiek voor enkele projecten, maar ook voor een langdurige samenwerking.

Hé, maar dat ben ik!

Voor jou is het opbouwen van plugins & custom modules een eitje. Integratie van externe services [API's] is evenmin een zware uitdaging. Je weet hoe te connecteren met andere app's en software. Bovendien vind je complexe queries en filtering van content op de frontend plezierig werk. Toepassen van nieuwe innovaties maakt jou helemaal wild.

Je bent pas tevreden als jouw werk goed gestructureerd (OOP) & performant is. Automatisatie en constante evaluatie met evolutie maat jouw aanpak steeds beter. Je kan je verplaatsen in de wensen en verwachtingen van onze klanten. Daarnaast werk je nauw samen met frontend development en design om eindresultaten naar ons Beresterk kwaliteitsniveau te behalen.

Hé, maar dat kan ik!

We bouwen onze projecten vooral op Craft CMS. We werken vaak op Shopify, Hubspot, Expression Engine. Als er specifieke noden zijn, zijn we uiteraard flexibel om het juiste (nieuwe) platform toe te passen.

Je bent een PHP-expert en beschikt over kennis mbt:

 • YII 2
 • TWIG
 • HTML(5)
 • MySQL
 • Javascript [React, jQuery, Angular, Mustache, Coffeescript of ...]
 • XML
 • JSON
 • GIT
 • Composer
 • Caching (Varnish?)
 • (S)CSS


Je weet uiteraard wat de fuss is over tabs & spaties in HBO's Silicon Valley. Maar je beseft dat het vooral over standaarden gaat. Zo zijn PSR-1, 2 & 4 zijn je bijvoorbeeld niet vreemd.

Vacatures hebben altijd dit soort lijstjes. Leuk, maar misschien niet helemaal passend. Bij ons zit de essentie van een goede kandidaat niet in het volledig afvinken van die lijst. Wij hechten belang aan ervaring, een sterke set basisskills & snel inwerken in nieuwe technieken. Uiteraard ben je als freelancer betrouwbaarheid en is je geleverde kwaliteit zeer hoog.

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Het dichtstbijzijnde treinstation Geel ligt op 1,92 km van Beresterk  

Meer vacatures bij Beresterk

Stagiair Designer bij Beresterk in Geel

Wij zijn op zoek naar een stagiair designer om ons team te versterken. Veel ervaring is niet vereist, véél goesting wel. Job: Ben jij op zoek naar een unieke kans om wat 'on the job' ervaring op te doen? Dat kan! Tenminste als je design (on- en offline …

symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail