Junior Digital Marketeer
bij Rentokil Initial in Schelle

Rentokil Pest Control is de marktleider in zakelijke en particuliere ongediertebestrijding en -preventie. Onze training, ondersteuning, carrière mogelijkheden en beloningssystemen zijn uniek. Wij hebben regelmatige vacatures op het gebied van service, verkoop, administratie en management in heel België. Als je op zoek bent naar een uitdagende en zelfstandige baan, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

symbol_online-marketing3.svg
  • Schelle
  • Werkplek: flexibel
  • Ervaringsniveau: junior

De organisatie

Rentokil Pest Control is de marktleider op het gebied van preventie en bestrijding van ongedierte in België. 

Met meer dan 100 medewerkers is er altijd een vakman in de buurt die op professionele wijze de ongediertebestrijding en -preventie kan uitvoeren. 

Om haar marktpositie verder te versterken en uit te bouwen is Rentokil op zoek naar een Digital Marketeer. Je rapporteert in deze functie aan de marketing manager van Rentokil Belux.

Je functie en verantwoordelijkheden

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van onze website, alsook voor het optimaliseren van de SEO van de website.
Je beheert onze social media kanalen (LinkedIn, Facebook, Instagram, Youtube, …) en je waakt over de identiteit van onze corporate digitale kanalen, zodat we overal dezelfde taal spreken.

Samen met de marketing manager en in overeenstemming met de marketingplanning,  implementeer je marketing automation campagnes, die je vervolgens opvolgt en analyseert. 

Als Digital Marketeer ben jij enthousiast, nauwkeurig, proactief en initiatiefrijk. Je werkt nauw samen met de Marketing Manager en met het externe agentschap dat onze SEA beheert.

Jouw profiel

  • Je hebt een Bachelor diploma en/of hebt reeds enkele jaren ervaring binnen digitale marketing, idealiter in een B2B dienstverlenend bedrijf. Je bent vertrouwd met SEO/SEA, GoogleAnalytics, Social Media en Content Marketing. Je hebt bovendien reeds gewerkt met een marketingautomatiseringstool (Hubspot, Marketo, …).
  • Indien je basiskennis hebt van grafische programma’s (Indesign, Photoshop, …), is dit een extra troef.
  • Je bent een echte pionier. Een nieuw hot topic of een trend in het digitale landschap? Jij hebt die al lang opgemerkt. Dankzij jouw kritische blik schat je ook feilloos in welke nieuwe trend of tool relevant is.
  • Zelfstandig werken schrikt je niet af, integendeel, je vindt het fijn om zaken op te nemen en uit te werken.
  • Je spreekt en schrijft vlot in het Nederlands en Frans. Je hebt ook het Engels onder de knie zodat je vlot kan samenwerken met partners en collega’s op internationaal niveau.

Wij bieden

Rentokil biedt een gevarieerde, uitdagende functie met verantwoordelijkheid in een dynamische en groeiende internationale organisatie. Je komt terecht op een aangename werkplek met enthousiaste collega’s in een familiale sfeer waar je kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen.
Bovenop een mooi salaris, bieden wij een aantrekkelijk pakket van interessante extralegale voordelen. Wij geven je alles wat je nodig hebt om uit te blinken en te groeien in je rol.

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Log in of registreer om afstand te berekenen.
symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail