Freelance Social Media Expert
bij Onivu in Dilsen

Onivu Onivu is een full-service bedrijf dat zich bezighoudt met webdevelopment, e-commercetoepassingen en marketing. Onze toepassingen voldoen aan hoge vereisten en zijn, indien nodig, op maat ontwikkeld.

symbol_online-marketing3.svg

Ons gin merk is momenteel snel aan het groeien. Onze populaire gin is te koop in Belgie en wij willen ons drankje nu ook naar verschillende Europese landen exporteren. Naast onze online shop hebben we meerdere fysieke verkooppunten en daarom zoeken wij iemand die onze social media kanalen kan bijhouden.

Ben jij goed in Nederlands en Engels, ben je creatief en hou je van tijd tot tijd ook wel van een lekker drankje? Dan ben jij de freelancer die wij zoeken!

Wat zoeken wij?

Je volgt een marketing- of communicatiestudie of hebt deze inmiddels afgerond, je bent creatief en je kunt goed met woorden spelen. Je bent op de hoogte van de laatste trends op het gebied van drankjes en events.

Wat kun je verwachten?

  • Je houdt onze social media kanalen bij;
  • Je brengt zelf ideeën in;
  • Je bedenkt regelmatig leuke winacties voor social media en speelt in op trends en gebeurtenissen;
  • Je schrijft content in het Nederlands en het Engels.

Ben jij flexibel, creatief en wil je graag werken in een jong team? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur ons jouw cv en vertel waar jij bij ons aan de slag wilt.

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures in jouw inbox!