Freelance Content Creator / Brand Value Integrator
bij Forte in Zottegem

Forte Forte is een ecosysteem van top experten, vakspecialisten, consultants, influencers, futurologen, managers, .... Wij zorgen dat gevestigde industrie 3.0 organisaties (in de life sciences, bouwsector en technologiesector), succesvol transformeren naar industrie 4.0. We verzekeren op die manier dat onze klanten op hun beide oren kunnen slapen als het gaat over hun toekomstige positie, 'enterprise value' en meerwaardecreatie & -evolutie.

symbol_speechbubble

Hieronder vind je geen klassieke functiebeschrijving, we beschrijven de meerwaardecreatie aan de hand van een verhaal.

Ik ontwikkel en implementeer een content-strategie waarmee de klantmeerwaardebelofte van onze klanten glashelder wordt en waarmee de basis voor een sterk merk wordt gelegd.

"Ik zorg ervoor dat de klantmeerwaardebelofte zodanig naar (strategische) content vertaald wordt, dat de klanten van onze klanten veel beter begrijpen waar de toegevoegde waarde ligt en spanningen tussen verwachtingen en aanbod geëlimineerd worden. Ik ontwikkel een content strategie, optimaliseer de aanpakken en zorg ervoor dat de content gezien, gelezen en ervaren wordt zodat onze klant een pole-position krijgt. Ik creëer op die manier sterke merken.

Ik challenge onze klanten en zorg in dialoog dat ze de nodige inzichten verwerven die hen tot de juiste actie motiveert. Ik neem hen mee in manieren waarop zij hun processen hierrond kunnen verbeteren en hoe ze zelf bijdragen aan de brand value (door bijv. van eigen medewerkers influencers te maken, de kanalen waarlangs content gedistribueerd wordt te verbreden, …).

Ik bouw een vertrouwensrelatie op met de klant, bespreek helder de aanpak, opties en de bijhorende budgettaire implicaties. Ik detecteer, anticipeer proactief en neem de lead als er extra handen (collega’s) nodig zijn.

Ik plan in functie van impliciete en expliciete verwachtingen en zorg dat we binnen de Forte organisatie helder hebben welke mogelijke expertise kan versterken. De vraagstukken die buiten mijn expertisedomein vallen, escaleer ik binnen het Forte team zodat ook wij onze belofte realiseren."

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
  Het dichtstbijzijnde treinstation Zottegem ligt op 0,73 km van Forte  
symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail