Freelance Interior Architect / Project manager
bij Sacré Sucré in hartje Brussel

Sacré Sucré geeft een vernieuwende kijk op je interieur. Naast de Interieurstudio waar er gewerkt wordt aan Horeca en privé projecten, zijn we onlangs met een showroom gestart waar er een mooie selectie te bewonderen is van meubels uit Europe en zelfs verder. Ze zijn met zorg geselecteerd en worden warm onthaald door onze internationale klanten. De winkel is namelijk gelegen, in een bruisende buurt tussen Flagey en de Louiza-laan, en heeft alles om tot vaste interieur-waarde uit te groeien in Brussel. Daarom zijn wij op zoek naar dat ietsje méér.

symbol_interieur2
  • Brussel
  • Werkplek: overal
  • Ervaringsniveau: medior

Ben je punctueel maar hou je toch van een ware uitdaging bij een jong bedrijf dat vollop aan het groeien is ?

Wij zijn momenteel op zoek naar een ervaren interieurarchitect die wil meegroeien met het bedrijf, en mooie projectjes wil neerpoten in het Brusselse Designlandschap. Naast horeca en retailprojecten, werken we ook aan privéprojecten binnen en buitenland. Wij zorgen voor de interieurarchitectuur , maar ook voor de inplanting van meubels, verlichting, gordijnen. Projecten van A tot Z daar staan we voor.

Technisch en correct ? Een waar organisatorisch en planmatig talent? Klaar voor een avontuur ? Twijfel niet en stuur je cv met protfolio naar SacréSucré, en crêer samen met ons een mooie wereld. 

Ervaring is belangrijk! Alsook meertalligheid ... want Brussel is toch echt wel het kloppend hart van Europa.

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Log in of registreer om afstand te berekenen.
symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail