Freelance Visual Designer met digitale marketing skills
bij Antenno in Antwerpen-Berchem

Antenno brengt marktgerichte strategieën tot leven. Wij helpen organisaties en ondernemers om vorm te geven aan een toonaangevende en marktgerichte positionering. Samen bouwen we aan een strategisch kader dat richting geeft. Daarna drukken we het gaspedaal in: we maken tastbare sprongen vooruit op het vlak van marketing, design en communicatie. We nemen organisaties mee in een positieve flow bij externe of interne koerswijzigingen. Onze aanpak wordt aangepast op maat van start-ups, kleine ondernemingen of meer mature spelers.

jobtype_grafisch4
  • Antwerpen-Berchem
  • Werkplek: flexibel
  • Ervaringsniveau: medior

Ben je een ambitieuze art director die graag vertrekt van een sterke strategische briefing om briljante (visuele) concepten te ontwikkelen? Kan jij een merk helemaal tot leven brengen met design uitwerkingen voor alle kanalen? Dus ook digitale uitwerkingen? We want you!

De kracht van strategie + design; that’s where the magic happens bij Antenno. Is het vormgeven van processen die aantrekkelijk en bruikbaar zijn voor iedereen één van jouw drijfveren? Ben jij fier op jouw vakkundigheid, en toets je die graag aan de meest uiteenlopende design uitdagingen? Lees dan nu even verder, en laat van je horen!

We zoeken een grafisch expert die ons team op freelancebasis komt versterken. Iemand waar we goed mee kunnen samenwerken en die gelooft in onze #elkaarbetermaken filosofie. 

Even over jou…

Jouw hart ligt bij het creëren van ultieme merk- en klantenbelevingen.

Je ontwerpt en realiseert ervaringen die de gebruiker centraal stellen. Je hebt creatieve ideeën die verrassen en activeren. Je wordt helemaal enthousiast van het bouwen van merken die mensen écht bereiken en de kracht hebben om gedrag te veranderen. Je maakt uitwerkingen voor verschillende raakpunten met de eindklant, digitaal of analoog.

Jij bent creatief, weet wat je wil en kan ook vertellen waarom.

Voor ons is het belangrijk dat jij met jouw inzichten, doortastend en creatief, complexe zaken eenvoudig kan maken. Je kan verschillende uitdagingen tegelijk het hoofd bieden en jouw klantgerichte aanpak stellen we erg op prijs. Je hebt voldoende ervaring om zelfstandig aan de slag te gaan. Je weet waar je goed in bent en gaat vanuit je eigen expertise graag constructief aan de slag met je collega’s zoals onze marketing & digital adviseur of onze content designer. We zijn benieuwd naar jouw visie op de Ten Principles for Good Design van Dieter Rams.

Jij bent iemand waar we op kunnen rekenen.

Wij werken niet met voorgekauwde planningssheets maar op basis van transparantie, een open communicatiecultuur en resultaatgericht werken. In een flexibele omgeving zoals de onze verdien je vertrouwen met wat je oplevert.

Wat wij van jou vragen? 

  • je CV, maar vooral een overtuigende videoboodschap waarom jij ons team freelance wilt versterken. 
  • je kan minimaal drie branding opdrachten voorleggen voor middelgrote organisaties. 
  • een tijdsinvestering van één dag waarbij jij een visuele case voorbereid waarmee je ons omver blaast. Wat is één dag als dat een lifetime partnership oplevert? 

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Log in of registreer om afstand te berekenen.
symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail