Freelance Graphic Designer
bij Ancienne Belgique in hartje Brussel

Ancienne Belgique is een bruisende muziektempel in het hart van Brussel. Met zo’n 320 concerten en meer dan 300.000 bezoekers per jaar behoort AB tot de top van de Europese concertzalen. Dit alles wordt in goede banen geleid door een gemotiveerd en professioneel team van een 50-tal medewerkers. AB wil ook op digitaal vlak een voorbeeldrol spelen in de culturele sector.

symbol_grafisch

Ancienne Belgique is een bruisende muziektempel in het hart van Brussel. Met zo’n 320 concerten en meer dan 300.000 bezoekers per jaar behoort AB tot de top van de Europese concertzalen. Dit alles wordt in goede banen geleid door een gemotiveerd team van een 50-tal medewerkers. Om ook op grafisch vlak nieuwe wegen te bewandelen, zijn we op zoek naar een freelance Graphic Designer.

Opdracht

 • Je bewaakt de nieuwe merkidentiteit van AB. Samen met de communicatiemanager ontwikkel je visuele content voor concerten, festivals (BRDCST, Boterhammen in het park, Feeëriën,… ) en projecten zoals ‘1000 km voor Kom op Tegen Kanker’, AB-concertcheque, 40 jaar AB,…
 • Op basis van onze ‘brand style guide’ vertaal je AB-campagnes naar wervende Facebook/Instagram/Google advertenties, e-mailcampagnes, video-advertenties, webpagina’s,…
 • Je ontwerpt ook offline communicatiemateriaal zoals advertenties, posters, flyers en signalisatie.
 • Je neemt actief deel aan brainstormsessies met de collega’s van het marketing- en communicatieteam.

Profiel

 • Je hebt ervaring met de ontwikkeling van offline en online communicatiecampagnes.
 • Je bent een expert in Adobe InDesign, PhotoShop en Illustrator.
 • Je hebt ervaring met social media. Basiskennis van HTML5 en CSS is een pluspunt.
 • Je bent vertrouwd met Adobe After Effects en Premiere Pro.
 • Jouw portfolio ademt originaliteit en kwaliteit.
 • Je bent flexibel inzetbaar.

Aanbod

 • Een tijdelijke freelance opdracht van ca 3 dagen/week van 1 september 2019 tot eind januari 2020 (met kans op verlenging).
 • Een creatieve job in een muzikale omgeving.


Stuur jouw CV en portfolio per e-mail vóór 8 augustus. De eerste gespreksronden vinden plaats tijdens de week van 12 en 19 augustus.

AB wil de Brusselse samenleving zo goed mogelijk weerspiegelen. Etnisch/culturele minderheden worden aangemoedigd te solliciteren. De selectie gebeurt op grond van competenties ongeacht origine, leeftijd of geslacht.

AB is een voortrekker op het gebied van ecologie en duurzaamheid binnen de culturele sector. Milieuoverwegingen vormen een essentieel onderdeel van al haar beslissingen.

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Log in of registreer om afstand te berekenen.

Meer vacatures bij Ancienne Belgique

Digital Marketeer bij Ancienne Belgique in Brussel

Ancienne Belgique is een bruisende muziektempel in het hart van Brussel. Met zo’n 320 concerten en meer dan 300.000 bezoekers per jaar behoort AB tot de top van de Europese concertzalen. Dit alles wordt in goede banen geleid door een gemotiveerd en …

symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail