Freelance Grafisch Vormgever regio Oost- en West-Vlaanderen
bij Typografics in Hamme

Typografics is na bijna 30 jaar uitgegroeid van een pure grafische dienstverlener tot een draaischijf van crossmediaal talent met inmiddels een 100-tal vaste medewerkers en freelancers. We zijn gespecialiseerd in snelle en grafische interventies bij ons klanten en inhouse studiowerk voor web en print. Daarnaast zijn een kenniscentrum dat met trots het label Adobe Authorised Training Centre draagt.

  • Je genoot een stevige grafische opleiding, aangevuld met een uitgebreide en relevante werkervaring
  • Je hebt een sterk gevoel voor typografie, een conceptueel denkvermogen, een grote portie creativiteit en oog voor detail
  • Je bent een sociale, mature en communicatieve persoonlijkheid
  • Je hebt een zeer grondige kennis van Adobe InDesign, Photoshop en Illustrator
  • Druktechnische kennis en nauwkeurig werken zijn absolute vereisten
  • Online kan je ook je plan trekken: je bokst zonder problemen een e-mail campagne in elkaar, online banners en ook Social Media kennen voor jou geen geheimen
  • Verplaatsingen horen bij de job. Op dit moment zijn we sterk actief in Oost- en West-Vlaanderen. Het is dus ideaal als je in deze regio woont. 

We zijn op zoek naar freelancers die zowel voltijds als deeltijds beschikbaar zijn. Solliciteren steeds met CV en portfolio.

Via Typografics werk je als freelance vormgever telkens in een andere omgeving: van reclamebureaus tot marketing-of communicatieafdelingen van adverteerders. Zo kijk je regelmatig in andere creatieve keukentjes en leer je steeds weer nieuwe mensen en projecten kennen.  

We brengen je kennis nauwkeurig in kaart tijdens een uitvoerige 'Talent Scan' met dank aan onze Talent Academy en begeleiden je graag verder tijdens je groeitraject.  

Je maakt deel uit van de Typografics community en geniet dan ook van vele extra voordelen.  

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Log in of registreer om afstand te berekenen.
symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail