Freelance Graffiti Kunstenaar
bij Studio Wasabi in Antwerpen

Studio Wasabi Een totaaloplossing voor elk marketingproject. Dankzij het unieke concept van Studio Wasabi. In Studio Wasabi bundelen we de krachten en expertise van freelancers uit verschillende disciplines van de marketing- en communicatiewereld. Zoals grafische designers, productontwikkelaars, web developers, mobile developers, architecten, copywriters, binnenhuisarchitecten, ingenieurs, marketingconsultants, 3D ontwerpers, ... Onder het motto ‘samen kunnen we meer’ doen we een gooi naar boeiende en creatieve projecten die we alleen niet zouden aankunnen. Op basis van de vraag van de klant stellen we een team samen zodat de juiste competenties samenzitten en we er een succesvol project van maken, voor de klant én voor ons.

  • Sinds 2014
  • Aantal werknemers 2
  • Sector Marketing
symbol_grafisch

Om ons nieuw kantoor Off The Hook wat creatiever aan te pakken zouden we een graffiti kunstenaar en een letterschilder willen aanstellen om mooie realisatie te maken. 

Denk je. Wauw, ik ben de Banksy die ze zoeken. Stuur je portfolio door per e-mail. Op basis van je portfolio zullen we je graag uitnodigen om verder te bekijken hoe we dit kunnen aanpakken.

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Het dichtstbijzijnde treinstation Antwerpen-Oost ligt op 1,01 km van Studio Wasabi  

Meer vacatures bij Studio Wasabi

Stage Marketing bij Studio Wasabi in Antwerpen

Studio Wasabi is momenteel op zoek naar een stagiair(e) marketeer, die zin heeft om in een klein dynamisch bureau stage te volgen. Studeer je marketing of communicatie?  Zit je vol goeie ideeën? Heb je een grote passie voor Sociale media? Projectmanagement …

symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail