Freelance 3D Unity Developer
bij Diaz Sunprotection in Tielt

Diaz beschikt over een uitgebreid aanbod rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën en lamellen van Belgische topkwaliteit.

Unity symbol_unity

Voor de verdere groei en uitbreiding van onze 3D simulatietoepassingen zijn we op zoek naar een freelance 3D unity developer.

Je werkt aan de projecten vanuit ons hoofdkantoor te Tielt (West-Vlaanderen). Dit meerdere dagen per maand voor een langere periode.

Je werkt samen met ons op projectbasis en wordt ondersteund door onze programmeurs en grafici.

Concreet: Onze unity applicatie vereist verbeteringen in de code, lighting setup op de scenes (verkleuring van producten), Anderzijds het perspectief op de producten moet aangepast worden.

De code van de app moet inwerken en reageren op externe javascript code vanop de pagina dat de Web GL build gedraaid wordt.

Dit in de vorm van een duidelijk beschreven en uitbreidbare / aanpasbare API. Meerdere device-specific bugs moeten gefixed worden en de performantie van de app moet verbeterd worden.

De app is in gebruik op Android, iOS & WebGL builds.

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
  Het dichtstbijzijnde treinstation Tielt ligt op 1,62 km van Diaz Sunprotection  

Meer vacatures bij Diaz Sunprotection

Grafisch Vormgever bij Diaz Sunprotection in Tielt

Deze boeiende functie kent een erg gevarieerd takenpakket. Wij zijn dan ook op zoek naar een creatieve geest met een hands-on mentaliteit. Je houdt er van om concepten te bedenken en gaat hierbij steeds vernieuwend te werk.  Je ontwerpt brochures, …

symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail