Figma Trainer
bij Catena Company in Turnhout

Catena Company is een gevestigde waarde in de automatisatie van visuele communicatie. Wij ondersteunen creatieve professionals en brand owners bij het communiceren van hun boodschap. Daarbij stroomlijnen we de workflow inzake content creatie en beheer. Klanten waarderen onze pro-actieve no-nonsense aanpak en benaderen ons om ontzorgd te worden van saaie, repetitieve taken. Zo kunnen zij zich concentreren op het creatieve werk waar ze sterk in zijn. Ook daarbij ondersteunt Catena Company hen met een ruim aanbod aan trainingen. Wij willen jou in ons team! Voor jouw creatieve blik op de workflow automatisatie projecten van onze klanten.

symbol_frontend-dev
  • Turnhout
  • Werkplek: flexibel
  • Ervaringsniveau: senior

Als Figma trainer bij Catena Company:

Ben jij een expert in Figma en heb je een passie voor het delen van kennis? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Figma Trainer om ons team te versterken! Als snelgroeiend bedrijf begrijpen we het belang van het bijhouden van de nieuwste ontwerptools en willen we onze professionals en marketeers voorzien van hoogwaardige trainingen in Figma.

Functieomschrijving:

Als Figma Trainer geef je trainingen aan ons diverse publiek, variërend van absolute beginners tot ervaren experts die de nieuwste tips & tricks willen leren. Je zorgt voor uitgebreide en actuele trainingen, waarbij je de nieuwste features en mogelijkheden van Figma benut. Daarnaast houd je proactief de ontwikkelingen bij, zowel binnen Figma als bij alternatieve tools.

Samenwerken staat centraal in deze rol, waarbij je kennis deelt met je collega's die andere trainingen verzorgen bij Catena Company.

Wie ben jij?

  • Een echte Figma-expert met uitgebreide ervaring in het werken met de tool.
  • Communicatief vaardig, empathisch en in staat om je aan te passen aan het kennisniveau van de trainees om informatie effectief over te brengen.
  • Geduldig en zelfverzekerd, waardoor je deelnemers die wat meer tijd nodig hebben, goed kunt begeleiden, terwijl je tegelijkertijd de snellere deelnemers voldoende uitdaging biedt.
  • Je hebt een diepgaande interesse in marketing en de creatieve sector, met een passie voor design.
  • Een teamspeler die graag kennis deelt met anderen.

Wat bieden wij?

Bij Catena Company maak je deel uit van een dynamisch team van professionals die gepassioneerd zijn door hun vak. Als gewaardeerde freelance collega krijg je de ruimte om je te concentreren op je kerntaken en je passie voor Figma-training te delen. We hebben een solide backoffice die je ondersteunt, waardoor je je volledig kunt richten op het verzorgen van hoogwaardige trainingen. Uiteraard ontvang je een aantrekkelijke vergoeding en hanteren we een transparante samenwerkingsbasis gebaseerd op vertrouwen.

Klaar om je passie voor Figma over te brengen op anderen? Solliciteer nu en word onderdeel van ons enthousiaste team!

Catena Company?

Wij zijn geen doorsnee bedrijf! Bij Catena Company zijn we de go-to-experts als het gaat om het ondersteunen van marketeers en content creators bij brand owners. We helpen hen om hun boodschap op een visueel aantrekkelijke manier over te brengen en geven hen de tools om zelf creatief aan de slag te gaan.

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Log in of registreer om afstand te berekenen.
symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail