Freelance Webredacteur
bij Libelle Lekker in Brussel

Libelle Lekker Libelle-lekker.be is één van de grootste culinaire websites van België. Met onze recepten, artikels en video's inspireren we maandelijks meer dan een miljoen bezoekers.

  • Sinds 2010
  • Aantal werknemers 10
  • Sector Media
jobtype_copywriting4

De job

Als webredacteur houd je de website van Libelle Lekker dagelijks up-to-date. Daarnaast ben je ook bezig met het samenstellen en uitsturen van nieuwsbrieven, en met het beheren van onze sociale media platformen. Je werkt online artikels uit waarvan echt iedereen gaat watertanden. Kortom, je vertaalt de doelstellingen en projecten van Libelle Lekker op een aantrekkelijke manier online.

Wie we zoeken

Je hebt affiniteit met de doelgroep en wereld van Libelle Lekker. Je volgt alles wat beweegt op culinair vlak, niet alleen in België maar ook internationaal. Je kent de beste blogs, de meest inspirerende Instagram-accounts en de mooiste Pinterest borden.

Je slaagt er in om al die informatie om te zetten naar aantrekkelijke webcontent en koppen die doen klikken. Kortom, je bent een echte creatieve copywriter.

Je hebt een perfect zicht op wat wel en niet werkt online en je favoriete afkorting is SEO. Je bent commercieel ingesteld: lang leve de partnerships & native advertising.

Na een teammeeting en een briefing kan je zelfstandig werken. Je bent kritisch en denkt actief mee.

Wat we bieden

Een gevarieerde job op freelance basis, in een bruisend, jong team, voor één van de grootste culinaire websites van het land. De redactie van Libelle Lekker en Délices maakt deel uit van Roularta Media Group, een vooraanstaand beursgenoteerd mediabedrijf, dat garant staat voor een motiverende en dynamische werkomgeving. De redactie bevindt zich in Evere, maar ook thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
  Het dichtstbijzijnde treinstation Bordet ligt op 0,57 km van Libelle Lekker  

Meer vacatures bij Libelle Lekker

Freelance Digital Content Planner bij Libelle Lekker in Brussel

De job Je plant de content voor de websites, social media en newsletters van Libelle Lekker en Délices de Femmes d’Aujourd’hui (het franstalige zustermerk van Libelle Lekker). Dit contentplan stel je op in functie van de doelstellingen en vertrekkend …

symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail