Freelance Journalist(en)
bij MediaNation in hartje Gent

Met brands zoals STRAK, Studio Beluga, Virgil en platformen zoals Newsweek, BusinessAM, Gezond.be, Goodbye, Travelmedia, … creëren we content om te informeren, te inspireren en te beïnvloeden. Door voortdurend na te denken over hoe en met welke content we het online publiek bereiken, ontwikkelen we het mediabedrijf van de 21ste eeuw.

jobtype_copywriting4
  • Gent
  • Werkplek: flexibel
  • Ervaringsniveau: medior

Newsmonkey zoekt freelance journalisten om zijn team te versterken!

Is nieuws je passie en speelt je leven zich eigenlijk bijna helemaal af op sociale media? Heb jij een talent voor schrijven en bruis je van het enthousiasme? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Want newsmonkey is op zoek naar gemotiveerde en creatieve journalisten om zijn team te versterken!

The challenge?

Newsmonkey is op zoek naar journalisten om het redactionele team te versterken en misschien ben jij wel de persoon die wij zoeken.

Je bent altijd van alles op de hoogte en weet wat er leeft bij generation Y. Je weet dat ook om te zetten in interessante, duidelijke en meeslepende artikels en deadlines schrikken je niet af. Klinkt dat precies als jou? Dan willen we je graag beter leren kennen.

Jouw profiel?

  • Je beschikt over een bachelor- of masterdiploma journalistiek of talen, of gelijkwaardig.
  • Ervaring in de media is een groot pluspunt maar geen vereiste. Bij newsmonkey vinden we enthousiasme en talent belangrijker dan ervaring.
  • Je bent een goalgetter die de actualiteit op de voet volgt.
  • Je voelt je als een vis in het water op sociale media.
  • Je bent flexibel Weekend- en avondwerk zijn part of the job.
  • Een goede kennis van het Engels is noodzakelijk, noties van Frans zijn een pluspunt.

Wat bieden wij?

Je krijgt de kans om dag in dag uit bezig te zijn met je passie en je verder te ontwikkelen als journalist. Geen enkele dag ziet er hetzelfde uit en je krijgt van ons de ruimte om je eigen ding te doen. En last but nog least bieden wij een contract op zelfstandige basis dat je niet kan weigeren.

Interesse? Wacht niet en stuur vandaag nog je cv, samen met een motivatie, naar [email protected]. Overtuig ons en wie weet maak je binnenkort ook deel uit van de monkey tribe!

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Log in of registreer om afstand te berekenen.

Meer vacatures bij MediaNation

Journalistes Web (FR) chez MediaNation à Gent

Business AM (MediaNation NV) veut renforcer son équipe avec des journalistes freelance. Nous sommes à la recherche de journalistes web avec une première expérience. Créé fin 2019, Business AM est un média belge, bilingue, centré sur l’actualit …

symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail