Freelance Copywriter
bij Onoff.agency in Hasselt

Onoff helpt ambitieuze en groeiende ondernemingen met hun strategische communicatie. Máár creëert ook in-het-oog springende reclamecampagnes voor merken, overheden en non-profit organisaties. Wij belonen ons werk niet met bloemen en bekers, maar met resultaten waar iedereen beter van wordt. We stellen de juiste vragen en reiken creatieve doordachte antwoorden aan. We vertalen naar creatieve on- en offline concepten. We zetten crossmediaal om: van beeld en geluid tot print over digitale en sociale media.

jobtype_copywriting4

Onoff Agency is op zoek naar een steengoede freelance copywriter die teksten schrijft die doen nadenken, lachen, huilen maar vooral: verkopen. Schrijven kon je nog voordat je kon praten en je bent de grammar nazi van je vriendengroep. Je pen is je belangrijkste wapen. Een wit blad, je arena. Als we jou zouden googelen, zouden we deze SEO keywords vinden: creatief, taal, eerlijk, en sociaal. Check, check, dubbelcheck?

Dit verwachten wij:

  • Je hebt relevante ervaring in je pennenzak of je schrijft ons zo onder tafel.
  • Je schrijft creatieve social posts, blogartikels, magazineartikels en nieuwsbrieven voor een interessante mix van klanten, van food tot vastgoed. Korte copy voor een advertentie tussendoor? Kan je als de beste.
  • Je kan schrijven voor millennials, maar je kan ook makkelijk in het hoofd kruipen van een 40-jarige zakenman die een appartement zoekt. Of omgekeerd.
  • Je schrijft goed onder druk en levert je teksten aan voor de deadline ook al was die gisteren.
  • Jouw schrijffoutenradar staat altijd on, nooit off. Je schrijft 99,9% foutloos, want hé, je kan altijd weleens de mist ingaan. Als je 40 graden koorts hebt. En er een pingpongballetje op je toetsenbord kaatst.

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Log in of registreer om afstand te berekenen.

Meer vacatures bij Onoff.agency

Pittige Projectmanager bij Onoff.agency in Hasselt

Onoff Agency is op zoek naar een pittige projectmanager. Oftewel: die persoon in een vriendengroep naar wie iedereen kijkt als er een avondje geregeld moet worden en wiens agenda voor 2019 allang klaarligt. Als projectmanager ben jij de wandelende Waze …

Creative / Copywriter bij Onoff.agency in Hasselt

Onoff Agency is op zoek naar een steengoede creative/copywriter. Je bedenkt reclameconcepten die nog lang nazinderen en schrijft teksten die doen nadenken, lachen, huilen maar vooral shares en likes opleveren. Je pen is je belangrijkste wapen. Een wit …

symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail